GIGA GUEST: Winter Bij Muk

11-11-2016

De basis van ons huis is wit, een lastige kleur om gezelligheid mee te creëren. In de keuken heb ik er voor gekozen om de wanddecoratie aan te passen. Een mooie Asmat ketting geeft een zacht effect door de veren. Deze heb ik gecombineerd met de zwarte lijsten die er al hingen en een fijne zachte Macramé wandhanger.  Een deel van de eetkamerstoelen is aan de binnenzijde bekleed met stof. Op de andere stoelen heb ik er voor gekozen om een zacht vacht van schapenwol te leggen, in combinatie met een mooi plaid. Zo zit je lekker zacht en comfortabel!
 

 
In het gehele huis heb ik deze materialen doorgevoerd. Op de vloer heb ik naast het juten kleed gekozen voor een wit schapenvacht. Lekker warm maar toch nog rustig door de lichte witte kleur! Daarnaast was ik op zoek naar mooie plaids in lichtgrijze kleuren. Door zelf wol te kopen kon ik deze naar wens breien. Ik heb ik een van de plaids losjes gebreid, voor een fijn speels effect.
 

 
Daarnaast is een groot, grof gebreid kleed een musthave voor deze winter. Hij combineert mooi met stoere materialen en maakt het net iets gezelliger in huis. Het plaid heb ik zelf gebreid van diervriendelijke wol. Ik kon zo fijn de grootte zelf bepalen! In combinatie met losse plaids, verschillende kussens en vachtjes op de bank is het een fijn knus plekje geworden. Zo kruip je ’s avonds heerlijk in een van de dekens!
 

 
Om de stoere industriële fauteuil iets zachter te maken is ook daar een plaid over gedrapeerd. Hoewel er veel wit is gebruikt, stralen de materialen warmte en gezelligheid uit. ’s Avonds is het fijn genieten met de kaarsjes aan. De muren worden dan prachtig verlicht met de warme tinten van het vuur.


 
Ben jij al in de winter stemming? De volgende keer is het al weer tijd voor the most wonderfull time of the year: Kerst in huis! Benieuwd naar de ontwikkelingen? Volg me ondertussen op Instagram via account @muk.vl
 
Tot snel!
 
Muk