GIGA GUEST: Winterproof by Syl

05-11-2015De woonbladen spelen ook in op de nieuwe wintertrends en de woonwinkels tonen hun nieuwe collecties. Ik vind het heerlijk, verslind de bladen en ga de woonwinkels af om me te oriënteren. Eerst wordt het tijd voor een nieuw kleed in de zithoek. Het jute kleed maakt plaats voor een zwart/wit variant. Dit staat meteen een stuk warmer. Het kleed was ook nog eens gunstig geprijsd, dus daar werd ik wel vrolijk van! Wonen hoeft echt niet duur te zijn, je kunt het zo duur maken als je zelf wilt.
 

Op de bank voeg ik gebreide kussens toe, dit zorgt meteen voor een winters gevoel. Van een theedoek met een boompjes print maakte mijn moeder een super leuk kussentje. Ook komen mijn plaids weer terug op de bank, dit geeft een gezellige warme sfeer. Op de steigerhouten bank bij de eethoek komt een lekker schapenvachtje te liggen.
 


Ik heb nog geprobeerd om de trend kleur okergeel in ons interieur te brengen. Heel subtiel welliswaar, door een kussentje, kandelaar en wat okergele bloemetjes toe te voegen. Maar het werkte gewoon niet voor mij, ik werd er binnen twee dagen al onrustig van! Wat dat toch is, ik kan het bij een ander namelijk echt mooi vinden. Geen kleur dus, ik hou het bij zwart, wit, grijs en hout.
 

 
‘S avonds gaan gezellig de kaarsjes weer aan, ik hou ervan! Mijn snoer met cottonball lights heb ik van buiten weer naar binnen gehaald. Ik heb ze in een mand gedaan, dit geeft een leuk effect als ze branden. De circusletter lamp is op dit moment een grote trend, ook hier staat hij te pronken, helemaal leuk!
 

Wanneer ik dan in de avond  met een cappuccino onder mijn plaid op de bank zit, kaarsjes aan, woonblad erbij en ik kijk om me heen, dan weet ik het zeker: ons huis is winterproof!
 

 
Stiekem dwalen mijn gedachten dan alweer af naar de kerst en de daarbij horende kerstdecoraties……………
 
Wordt vervolgd..
 
Liefs,
Sylvia