GIGA MEUBEL: Ronde eettafels

30-04-2017

Waarom een ronde eettafel
De ronde eettafel is niet meer weg te denken uit het interieur van tegenwoordig. Niet alleen ziet een ronde eettafel er leuk uit, het is ook nog eens functioneel. Doordat de tafel rond is kunnen er meer mensen aan tafel zitten en kan iedereen in de ogen aangekeken worden. De ronde eettafel zorgt ervoor dat de tafel niet alleen gebruikt wordt voor het avondeten, maar dat de eettafel ook gaat dienen als een gezellig plekje in de woonkamer. 

Een ronde eettafel voor elk interieur
Een ronde tafel past vrijwel in elk interieur en is zeker geschikt voor een klein interieur. De tafel kan al snel het effect geven dat de kamer er groter uitziet dan dat die in werkelijkheid is. Ook zijn de voorwerpen die op de ronde tafel worden gezet, zoals bijvoorbeeld een vaas, een echte eyecather. Je aandacht wordt getrokken door de ronde vorm van de tafel. 

Verschillende ronde eettafels 
Er zijn verschillende ronde eettafels. De een is groter dan de ander. Maar ook qua materiaal en uitstraling is elke ronde tafel anders. Je kan een witte ronde tafel hebben, een zwarte ronde tafel, een ronde tafel van staal of een ronde tafel van hout. Maar ook combinaties daarvan zijn mogelijk. Zo zijn er ook ronde tafels met een wit blad en houten poten te verkrijgen. 

Gecombineerd met leuke stoelen
De ronde eettafel is vaak uitstekend te combineren met een aantal verschillende stoelen. Dit zorgt voor een mooi effect in de woonkamer en houdt de eethoek een beetje leuk. Een witte ronde eettafel is bijvoorbeeld leuk te combineren met witte stoelen, zwarte stoelen en houten krukjes. 

Shop de ronde eettafel bij Giga Meubel 
Ook Giga Meubel beschikt over een assortiment met ronde (eet)tafels. Breng een bezoekje aan onze showroom in Soest (kerkstraat 58) of shop een van de tafels op onze webshop www.gigameubel.nl 

Bellen of mailen kan natuurlijk ook altijd. Wij zijn te bereiken op het volgende nummer: 035 879 6032 of stuur een mail naar info@gigameubel.nl