Het 12 laden dressoir van Muk!

08-06-2018


Ik koos voor het prachtige Dressoir Industrieel met 12 laden van Giga meubel. Een prachtig stalen dressoir met een stoere, maar stijlvolle uitstraling. Het mangohouten blad past mooi bij onze vloer en geeft meer warmte en huis. Ik vind hem prachtig, en jullie?
 

 
Het dressoir is mooi lang en precies de juiste hoogte voor achter de bank. Wat extra fijn is, is dat hij niet heel diep is, slechts 45 centimeter. Hierdoor neemt hij weinig ruimte in, en oogt de woonkamer nog steeds mooi ruim. Ik koos bewust voor een dressoir zodat het niet te massief zou ogen, die fout maakte ik eerder al met een te grote werkbank als wandmeubel. Prachtig, maar niet geschikt voor onze smalle woonkamer!
 

 
Ik hield de styling simpel en rustig, en door de bank een kwart slag te draaien krijgt het meubel mooi de aandacht. Ik ben daarom ook super blij met het resultaat! Is dit dressoir ook iets voor bij jou? Ik ben benieuwd wat jij er van vindt!
 
Liefs,
 
Muk van Lil