Trends & InspiratieWoonkamer inspiratie 4 augustus 2022

Hoe decoreer je een sidetable?

Door A photo of Giga Meubel Giga Meubel  van Giga Meubel

Een sidetable is een lange, smalle tafel die ideaal is voor in de hal, maar ook in de woonkamer is een sidetable een supermeubel. Je kunt een sidetable tegen een muur plaatsen of achter de bank. Het oppervlak van de sidetable biedt voldoende mogelijkheden om lekker te decoreren. Maar hoe pak je dat precies aan? Lees verder voor onze tips.

Sfeer creëren met een tafellamp

Als je een sfeervol tintje aan je sidetable wilt geven is een mooie tafellamp onmisbaar. De tafellamp creëert niet alleen sfeer maar zorgt er ook voor dat de sidetable en overige decoratie nóg beter tot hun recht komen. Kies voor een tafellamp die goed bij de rest van je interieur past. 

Plantenvrienden op je sidetable

Als je net als wij gek bent op planten kun je ook één of meerdere planten op je sidetable plaatsen. Je kunt verschillende planten combineren en zowel planten op als naast de sidetable plaatsen. Kies bijvoorbeeld voor een hangplant die mooi drapeert over de rand van de sidetable. 

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Een spiegel boven je sidetable is vooral in de hal ideaal, nog even snel kijken hoe je eruit ziet voordat je de deur uit gaat. Naast dat het handig is, staat een spiegel boven een sidetable ook nog eens te gek. Een groot voordeel van spiegels is dat een spiegel de ruimte optisch groter laat lijken. 

Kaarsen, vazen en droogbloemen

Er zijn natuurlijk talloze opties voor het stylen van je sidetable. Combineer, speel en creëer je eigen pronkstuk. Andere opties zijn mooie kaarsen en kandelaars of een vaas met een prachtig droogboeket. 

Heb je nog vragen over het stylen van je sidetable? Of wil je graag persoonlijk advies? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom in Soest. Hier staan onze interieurspecialisten voor je klaar. 

Deel dit artikel

Laatste meubel trends, inspiratie & tips!