Keeponstyling: Mijn voorstel blog!

29-03-2019

Uiteindelijk is door deze interieur passie ook mijn werk ontstaan. Ik ben er dol op om allerlei stijlen uit te proberen in mijn eigen huis. Hierover schrijf ik graag en via mijn blogs hoop ik anderen te inspireren. Ook deel ik mijn interieur foto’s op instagram. Op Instagram ben ik actief op @keeponstylingcom en daarnaast blog ik op keeponstyling.com. Samen met met vriendin Elma van Keulen maak ik ook video’s over mode en interieur die je kunt bekijken op ons Youtube kanaal: Elma&Annemarie.

 
 

Favoriete woonstijl  

Mijn favoriete woonstijl is Scandivisch gecombineerd met stoer vintage of retro industrieel. En zo kwam ik tijdens mijn zoektocht naar een stoere eethoek ook bij Giga meubel terecht. Binnenkort meer over deze metamorfose bij mij thuis! Ook heb ik een liefde voor kringloopgeluk. Mooie oude spulletjes geven heel veel sfeer in een interieur. De combinatie van fris Scandinavisch met vintage en retro is mijn ideale woonstijl.En over deze woonstijl zal ik jullie de komende tijd meer vertellen…..