Let's talk about plants: echt of nep?

21-10-2018

Niet zo prikkelbaar: de kunstcactus

Ja, het kan echt: ook een cactus kan je dood laten gaan. Je zou denken dat deze woestijnplant onverwoestbaar is, maar ook een cactus heeft verzorging nodig. Dat geldt niet voor de kunstcactussen van By-Boo! Het enigste wat je hoeft te doen, is deze kunstplant een mooi plekje in jouw interieur geven. Verder heb je er geen omkijken naar!

De kunstcactussen zijn verkrijgbaar in 4 verschillende varianten. De kleinste versie is 30 cm hoog en 30 cm breed. De leuke ronde variant is 27 cm hoog en 15 centimeter breed. De andere twee versies zijn een stukje groter! De Fake cactus 3 is 86 cm hoog en 38 cm breed. De Fake cactus 4 is zelfs 119 cm hoog en 40,5 cm breed! Zeg nu zelf: net echt toch?Voor iedere ruimte: de kunst hangplant

Een stuk moeilijker om te verzorgen zijn de hangplanten. Zie die maar eens water te geven zonder alles nat te maken… Met deze kunst hangplant heb je dit probleem niet. In welke kamer in huis je het item ook hangt, hij overleeft er altijd! Zelfs in de badkamer of in het tuinhuis hang de fake hangplant op zijn plek. Deze gave plant is 30 cm breed en 36 cm hoog.Groot, groter, grootst: het kunstboompje


Ben je op zoek naar een grote, hoge plant? Dan is dit echt iets voor jou! Deze palm look-a-like is een eyecatcher in jouw interieur. Met zijn 139 cm is het de hoogte plant in ons assortiment. En ook deze spetter heeft geen water nodig. Overbodige luxe of gewoon lekker makkelijk? Wij weten het wel!
Deze 139 cm hoge plant heeft ook nog een kleiner broertje. De Fake plant 15 is bijna hetzelfde, maar is net iets minder groot. Namelijk 112 cm.


Kan niet kiezen: mixed fake plants

Vind je al deze plantjes leuk en kan je niet kiezen? Geen probleem! Met de mixed fake plants krijg je 6 kleine kunstplantjes van 14 cm hoog. In het pakket zitten 3 verschillende plantjes: 2 soorten vetplanten en een cactus. Hoe leuk zijn deze? Zo zet je hele huis vol groene planten en creëer je een urban interieur zonder dat je naar de planten om hoeft te kijken. De wekelijkse ritje naar de plantenzaak zijn niet meer nodig!