Met deze handige meubels kun jij zorgeloos visite ontvangen

13-07-2018

Een krukje als bijzettafel 

Natuurlijk kun je een krukje gebruiken waar het oorspronkelijk voor bedoelt is: een stoel zonder leuningen. Maar een kruk is multifunctioneler dan je denkt. Je kunt het namelijk ook ideaal gebruiken als bijzettafel. Zo creëer je dus makkelijk extra ruimte om een glas op kwijt te kunnen. Is de tafel groot genoeg voor alle glazen, bakjes en schaaltjes en heb je behoefte aan meer zitmogelijkheden? Dan dient de kruk gewoon als extra stoel. Handig!

Een hocker of poef

De extra zitmogelijkheid of de handige bijzettafel kun je ook creëren met een hocker of een poef. De termen hocker en poef worden vaak door elkaar gebruikt en dat is ook niet zo gek, want ze lijken erg op elkaar. Toch is er een klein verschil. Een hocker wordt vaak gebruikt als aanvulling op een meubelstuk, bijvoorbeeld als
voetenbankje bij een stoel of bank. Een poef kennen we meer als een groot kussen, waar je lekker op kunt zitten.

En dat is dan ook precies waar we de hocker voor kunnen gebruiken als we visite hebben. Het voetenbankje neemt dan eigenlijk te veel ruimte in beslag en wordt vaak toch niet gebruik als er visite is. Als er visite is veranderd de hocker gewoon in een extra stoel, je kunt er namelijk ook heerlijk op zitten. Daarnaast kun je er zelfs een extra tafel van maken. Leg een mooi groot dienblad op de hocker, zodat deze de stevigheid van een tafel biedt.

Ook gaaf: een trolley

We vinden hem zelf te gaaf om niet uit te lichten: de Dutchbone Trolley Mil. Deze trolley is een echte eyecatcher. Daarnaast is deze trolley ook ideaal voor als je visite hebt. Vaak ben je zelf telkens op en neer aan het lopen om jouw gasten de voorzien van hapjes en drankjes. Een trolley zorgt ervoor dat jij lekker alles binnen handbereik hebt en gewoon gezellig kunt blijven zitten bij jouw visite. Zet de trolley bijvoorbeeld naast de bank.  Met deze trolley heb je een extra plek om dingen op kwijt te kunnen én je hebt negen flessen wijn, frisdrank of water binnen handbereik.Zo, laat de relaxe zondag en de gezelligheid maar komen!

Wil je meer ideëen opdoen of ben je op zoek naar meer wooninspiratie? Kom gezellig eens langs in de Giga Meubel showroom! Wij helpen je graag verder.