MONTHLY FAVOURITES 5X DE LEUKSTE FAUTEUILS

17-12-2017

1. Fauteuil Bravehart

Deze stoere fauteuil is gemaakt van prachtig vintage leer en robuust metalen frame. De fauteuil heeft een heerlijk zitcomfort en een stoer en robuust uiterlijk. Door de vormgeving van de stoel is dit een echte eye-catcher in iedere woning! Fauteuil Bravehart is verkrijgbaar in 3 kleuren!

Fauteuil Bravehart Cognac €449,-


 

2. Fauteuil Egg Chair

Na een lange dag even lekker tot rust komen in een comfortable stevige stoel, dat kan met de Egg Chair Rotan! Verkrijgbaar in zwart en naturel. De fauteuil is dankzij het metalen frame super stevig en het rotan maakt de stoel erg comfortable.

Egg Chair Rotan Zwart €179

3. Fauteuil Fonz Juke

Is het niet een plaatje? Deze toffe fauteuil met velours bekleding heeft een hele mooie donker groene kleur! Perfect voor in elk interieur! De fauteuil is ook in het blauw, brick en geel verkrijgbaar!

Fauteuil Fonz Juke Donkergroen €219,- 

4. Fauteuil Draht

Maak je zithoek helemaal af met de toffe Fauteuil Draht. Door het minimalisme wat gebruikt is in de armleuningen en poten geeft de fauteuil een prachtige uitstraling. Minimalistische frame en het stoere leer past deze fauteuil goed in elk interieur! 

Fauteuil Draht Cognac €399,-

5. Fauteuil Flair 

Geef je interieur een prachtige retro allure met Fauteuil Flair! Deze fluweel zachte stoel doet iedereen meteen denken aan een hotel lobby uit de roaring twenties. Met deze luxe stoel maak je zeker indruk op visite!

Fauteuil Flair Pink €499,-Have a happy Sunday!

- Team Giga Meubel