Monthly Favourites: 5x Toffe Stoelen

06-08-2017

1. Stoel Havar

Deze stoel is gemakkelijk te combineren met andere verschillende stoelen. De Stoel Havar is verkrijgbaar in 4 kleuren die in ieder interieur passen. (Zwart, Grijs, Blauw, Wit) Vind je het toch leuker om maar 1 model aan de tafel te hebben. Probeer meerdere leukeren te matchen! Dit kan de eetkamer net de sfeer geven die je zocht. 

2. Stoel Charly

Op zoek naar een moderne maar toch industriële sfeer in huis? De Stoel Charly van By-Boo is daar perfect voor. De moderne look met de warme kleuren zorgen voor een unieke uitstraling aan jouw tafel. Lekker lang na tafelen is met deze stoelen zeker geen probleem! De stoel is verkrijgbaar in 4 kleuren: Antraciet, Groen, Blauw en Cognac.

3. Stoel Branco

Kleur! De Stoel Branco is verkrijgbaar in 2 gewaagde kleuren: Oud Roze en Mos Groen. Met deze stoel valt je eetkamer zeker op in het interieur! Eén kleur nog niet genoeg? Match de 2 kleuren en ontwerp zo jouw eigen unieke eethoek. De stoel is ook nog eens heel gemakkelijk doordat de stoel op wieltjes staat! Mochten de kleuren toch iets te veel zijn voor in jouw interieur? De stoel is ook verkrijgbaar in Cognac Leer!

4. Stoel Dion

De Stoel Dion is perfect voor als je een standaard eetkamerset wilt. Een chique en elegant model gecombineerd met stoer leer. Deze stoel past zeker in elke interieurstijl. Ookal hou je niet zo van verschillende stoelen, het kan toch net die finsihing touch geven aan je interieur door de stoel te combineren met de Stoel Floke. De stoelen zijn het zelfde, alleen heeft de stoel Floke geen armleuningen. Beide stoelen zijn verkrijgbaar in de kleuren: Zwart en Cognac.

5. Stoel Hammer

De Stoel Hammer heeft een eenvoudig design en is hierdoor ook eenvoudig te combineren met andere modellen stoelen. Stoel Hammer is net als de Stoel Havar verkrijgbaar in 4 kleuren: Wit, Grijs, Blauw en Zwart. Het leuke aan de stoelen Hammer en Havar is dat ze gemakkelijk te combineren zijn doordat ze uit de zelfde collectie komen. Neem bijvoorbeeld de stoel Havar in het zwart en combineer deze met de stoel Hammer in het wit. Basic maar met een leuke twist! Nog steeds aan het twijfelen wat nou precies het beste bij jouw interieur past? Kom deze stoelen en onze andere stoelen bekijken in één van onze showrooms van totaal 3000m2 in Soest (Nederland) of Wommelgem (België).