Nazomeren met Joke

24-09-2017

 
September is aangebroken… Sommige planten en bomen laten al wat blaadjes vallen, en er liggen hier al weer bulten eikels in de tuin. Met een bouwhelm de tuin in dus. Gelukkig kunnen we onder de overkapping veilig zitten! We proberen het zomerseizoen zo lang mogelijk te rekken, door gewapend met truien en kleedjes toch nog lekker buiten te gaan eten. Uit de wind en met het zonnetje er een beetje bij is dat goed vol te houden!
 
Met een beetje lekker nazomerweer kan je nog volop van de tuin genieten. Ook in dit naseizoen zijn er volop planten te verkrijgen om je terras en zithoekjes op te fleuren. Ik heb de viooltjes alweer in bestelling. 
Op mijn wishlist staat nog steeds een tuinhaard. Helaas een dure investering, omdat wij graag een haard willen met een glaasje er voor tegen eventuele brandende spattende stukjes. Zo lopen de vlonderplanken niet het gevaar om in brand te vliegen! Ook zou ik nog graag een tuinkleed willen, voor onder de overkapping. Zo kunnen we nog meer genieten van dit mooie seizoen.


 
De tijd van het jaar nodigt ook weer uit om binnen aan de slag te gaan, nu het in de avonden weer sneller donker wordt. Ik heb de eethoek al aangepakt, zodat we daar deze herfst en winter lekker kunnen tafelen! Meer hierover in mijn volgende, en laatste blog! 
 
Liefs, Joke
@jo.at.home