NEWS: De #IGvoorjaarslunch 2016

24-02-2016

Afgelopen zondag vond de tweede Instagramlunch plaats i.s.m. Stijlhabitat & Odyvet met dit keer als thema voorjaar. Na een brainstormrondje kwamen zij uit op dit idee: ze vinden allebei dat het wel weer tijd is voor zon, stralende bloemen en lange dagen!Helaas waren de weersomstandigheden niet echt voorjaar, maar dat maakten zij binnen dubbel zo goed, wat was het een gezellige bende! En na alle positieve reacties op Instagram kunnen ze wel zeggen dat de lunch zeer geslaagd is! Zij laten je graag meegenieten van deze middag, dus heeft Stijlhabitat de middag in foto’s vastgelegd. Kijk je mee?Iedereen was enthousiast over het huis van Odyvet, het eten viel in de smaak, enthousiaste reacties op de goodiebags en vooral elkaar leren kennen: “Oh ben jij het? Wat leuk!”. Ideeën en tips werden uitgewisseld, gewoon een ontzettend gezellige middag waarop er volop werd gekletst, ervaringen werden gedeeld en werd gelachen!

Ook deze keer heeft Stijlhabitat weer verschillende ondernemers benaderd voor een bijdrage voor de goodiebag en wat is het een te gekke bag geworden! Ze zijn de sponsors ontzettend dankbaar en laten jullie graag een deel van de inhoud zien!Something Old Something New – @somethingoldnew: Washitape
Giga Meubel – @gigameubel: Poef zigzag
Concept Store No.7 – @no7.goodiesbytamara: Opbergdoosje glazen huisje
Pluum – @pluumlekkersenleuks: Paperbag
PT – @presenttime_hq: Wandhaak schoteltje
My Deer Artshop – @mydeernl: Poster Botanic of Oceanic
Sandy Nicole – @bysandynicole: Poster
Deens – @deensnl: Kaartenset
CRUSH Creatie – @irisvanheugten: Kaart en reep chocolade

De goodiebag heeft een waarde van €195,- echt ongelooflijk. Als je op social media zoekt op #IGvoorjaarslunch vind je nog meer foto’s.

En dan nu nog extra leuk nieuws: een aantal goodies hebben ze over (meer gekregen dan gevraagd), dus ze houden een kleine giveaway. Je kunt de mini goodiebag winnen door @odyvet en @stijlhabitat te volgen op Instagram (en andere socialmedia kanalen) en de afbeelding van de lunch te delen onder de #IGvoorjaarslunchgiveaway.
A.s. zondagavond maken ze de winnaar bekend!

Zij hebben er ontzettend van genoten, tot een volgende lunch!

Veel liefs van Vicky & Odyvet.