Nieuwe trend: Wild Winter!

23-12-2018

Wild Winter

De luipaardprint is al druk van zichzelf. Daarom combineren wij de print met zwarte meubels om weer wat rust in de ruimte te creëren. Hoe gaaf is het om een slaapkamer of kantoor te behangen met dit leuke printje? Een andere trend van dit moment is het toevoegen van gouden accessoires aan uw interieur. Dat kan al heel eenvoudig met gouden lampen, kaarsen of bloempotten.


Dierlijke touch

De Wild Winter is pas compleet met een extra dierlijke touch. Zo past de gouden Dutchbone Vloerlamp Falcon hier perfect bij. De lamp heeft de poot van een valk. De wildernis komt helemaal tot leven met de kunstplanten van By-Boo.


 

Laat goud shinen

Met een opvallend interieur wilt u natuurlijk geen viezigheid of stof zien. Hoe laat u de gouden accessoires en zwarte meubels nou goed blinken? Wij maken onze meubels en accessoires heel simpel schoon met een vochtige microvezeldoek. De microvezeldoek laat geen pluisjes na. Met een droge doek verplaatst de stof zich en een vochtige doek neemt de stof echt op. Hiervoor raden wij aan om een schoonmaakmiddel te gebruiken zonder chemische stoffen.


Kom shoppen tijdens de feestdagen

Wilt u deze leuke styling in het echt zien? Dat kan! In onze winkel in Soest kunt u deze styling komen bewonderen. Wist u al dat wij met tweede kerstdag in beide winkels geopend zijn? Tot dan!