OHMYFOODNESS blogt over Giga Meubel

15-02-2019

Week van OMF #6-2019 | Klussen op kantoor

OMF...beleeft 6

Mijn afgelopen week bestond uit vrijwel één ding: het klussen op en inrichten van mijn kantoor. Als ik zo terugblader in mijn telefoon heb ik dan ook vrijwel alleen maar foto’s van dit proces genomen. Had ik natuurlijk ook al een beetje voorspeld vorige week. Vic was vier dagen bij de gastouder aan het spelen en ik zette kasten in elkaar, pakte dozen uit en deed meer van dat soort kleine dingen. Geschilderd werd er door een schilder, internet werd aangesloten door een monteur van KPN en de elektricien regelde alle aansluitingen voor de keuken. Onder het mom van ‘ontstressen’ vond ik het bijzonder fijn om zulke vakmensen te kunnen inhuren. En nu typ ik dit weekoverzicht grotendeels vanaf mijn nieuwe werkplek en ik ben er zo, zó blij mee! Kijk je vast mee naar een sneak peek? De uitgebreide tour en antwoorden op ALLE vragen waar alle spullen van zijn volgen binnenkort als de keuken helemaal geïnstalleerd is.

Maandag

Papa kwam maandagochtend al vroeg even langs om me te helpen met het in elkaar zetten van een aantal stellingkasten. Geen ingewikkeld werkje maar het gaat met z’n tweeën wel veel sneller. En het is een stuk gezelliger!

Dinsdag

Vanwege een levering van Giga Meubel die dinsdagochtend ging plaatsvinden was ik al heel vroeg op kantoor. Tim dropte Vic bij de gastouder, ik zat om 07.00u al in de auto en ontbeet daardoor op kantoor.Allemaal voor deze gigantische dozen.Maar hé, hoe tof is deze stoel! Van Giga Meubel dus.Oeiii en toen werd de grote witte muur ineens roze. Geen seconde spijt van gehad hoor maar het was wel even anders – haha.

WoensdagEn Plantsome kwam het plantenpakket bezorgen die ik had besteld. Lijkt direct ergens op zo hè! Ik vind planten zo onmisbaar in een huis/werkruimte, zorgt voor zoveel sfeer gelijk.

Donderdag

Op kantoor rondde de schilder steeds meer dingen af. Alle tape verdween van de kozijnen, zo mooi!


Egg Chair Rotan Zwart

En ik maakte dit hoekje vast ‘af’. Heb nog wel mega veel ruimte over dus ik denk dat hier nog een twee-zitter bij gaat komen.Het eindresultaat vinden wij prachtig. De stoel Shannon hoeft dus niet alleen als een eetkamerstoel gebruikt te worden, ook in je kantoor is deze stoel een plaatje! Superleuk gedaan Sabine.

Vind jij nou ook dat Sabine leuk schrijft? Bekijk dan eens haar website. Ze schrijft over haar dagelijkse leven, ze deelt recepten, blogt over reizen en ze is auteur van drie(!) kookboeken. Wij zijn fan!