Op kamers met Giga Meubel: jouw kamer inrichten

18-08-2018

Licht en luchtig

Vooral wanneer jouw (studenten)kamer niet zo heel groot is, is het belangrijk dat je de sfeer in de ruimte licht en luchtig houdt. Hierdoor oogt de ruimte groter. Donkere kleuren komen vaak wat meer op je af en dat wil je juist voorkomen als de ruimte al niet zo heel groot is.

 1. Dit kleine tafeltje neemt niet zo veel ruimte in beslag, maar is groot genoeg om aan te eten of je huiswerk aan te maken.
 2. Een trolley is super trendy én mega handig. Je kunt er veel in kwijt en het is erg decoratief. Staat hij eventjes in de weg? Dan rol je hem gemakkelijk aan de kant.
 3. Een schoenenrek mag in de kamer van een schoenenliefhebber zeker niet ontbreken!
 4. Dit leuke nachtkastje is ook te gebruiken als bijzettafeltje of om nog wat extra spulletjes in op te bergen. Het kastje heeft net als een trolley wieltjes, maar het voordeel is dat deze kast dicht kunt doen. Van binnen mag het dus lekker rommelig zijn, want dat zie je toch niet!
 5. Deze kapstok bespaart ruimte, omdat je hem aan de muur hangt! Perfect voor een kleine ruimte dus. En door de extra vakjes kun je net wat meer spullen kwijt dan op een kapstok met alleen hangers of haakjes.
 6. Als je op kamers gaat (en van plan bent wel ook echt netjes te gaan studeren) dan mag een boekenkast natuurlijk niet ontbreken. Deze kast is mooi luchtig en er passen veel boeken in. Om nog wat extra opbergruimte te creëren kun je ook nog wat dozen of manden in de kast zetten. 
Industrieel
Ben je gezegend met wat meer ruimte? Dan is de industriële stijl misschien wel wat voor jou. Het is modern en geeft vaak een wat stoere look aan jouw kamer. Industriële meubels zijn wat donkerder en geven een koele sfeer. Industriële meubels vormen daarom een perfecte basis voor jouw interieur als je ervan houdt om de boel op de vrolijken met accessoires of om alles mooi strak te houden.

 1. Wat een leuk, klein hanglampje! Deze past perfect in een industrieel interieur én is maar €29,95!
 2. Vond je bij 'licht en luchtig' de trolley ook zo tof, maar ben je meer van de wat stoerdere kleuren? Dan heb jij geluk, want we hebben deze trolley ook in het zwart en metal.
 3. Een vloerkleed geeft jouw kamer direct een warm en huiselijk gevoel. Zo wordt het steeds meer echt een fijn plekje.
 4. Niet elke student heeft zo veel ruimte dat er plek is voor een eettafel met eetkamerstoelen. Mocht je toch de gelukkige zijn, kijk dan eens naar deze leuke eetkamerstoel. Niet te duur en het zincomfort is heerlijk! Zo kun je er zelfs lang op zitten als je voor een tentamen aan het leren bent.
 5. Er is vast nog wel ergens ruimte voor dit kleine nachtkastje of bijzettafeltje. Het is maar net hoe jij het kastje wilt gebruiken. Door de plakken heeft hij ook nog extra opbergruimte: handig!
 6. Last but not least: een kledingrek! De kans is groot dat jouw kamer niet de ruimte heeft voor een kledingkast. Een kledingrek is dan de ideale oplossing. Dit neemt veel minder ruimte in en je kunt toch netjes en geordend je kleren kwijt.
Botanisch
De botanische woonstijl is te herkennen aan het vele groen en de natuurlijk materialen. Dus houd je van veel planten en cactussen? Dan is dit helemaal jouw ding!

 1. Deze te gekke fauteuil is leuk te combineren met een kussen en een deken.
 2. Daar hebben we weer een kledingrek! Natuurlijk met dezelfde reden als bij de industriële stijl, maar nu wat meer passend in een botanische sfeer.
 3. Een salontafel met heel veel opbergruimte: dat is precies wat je wilt als je niet zo veel oppervlaktes tot je beschikking hebt! Het blad van deze salontafel kan omhoog en biedt dus een extra plek om iets op te bergen.
 4. Ben jij graag geordend en heb je veel spullen? Dan is deze kast gemaakt voor jou. Met deze kast kun je veel kwijt op weinig vierkante meters en kun makkelijk terugvinden in welk laatje je die ene belangrijke brief of fijne pen hebt opgeborgen.
 5. Schrik niet, deze vlinderstoel is gemaakt van diervriendelijke koeienhuid. De stoel past prefect in de botanische stijl!
 6. En als allerlaatst hebben we nog dit mooie vloerkleed, die jouw nieuwe kamer gelijk een huiselijk gevoel geeft.
We wensen jou veel succes met het inrichten van jouw kamer en natuurlijk veel woonplezier! Wil je toch graag nog wat meer inspiratie? Kom dan eens langs in onze showroom in Soest. We helpen je graag!