Pakketjesdrukte bij Giga Meubel

09-12-2018

Afspraak voor bezorging

Na het afronden van de bestelling nemen wij contact met u op. U ontvangt van ons een e-mail met de leverdatum van uw pakket. Kleinere pakketjes die door DPD Pakketservice of PostNL geleverd worden, kunt u zelf inplannen.

Bezorging van de pakketten

Alle bestellingen boven de € 200,- bezorgen wij gratis in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden. Tarieven hiervoor zijn in overleg). Voor bestellingen onder de € 200,- rekenen wij kosten afhankelijk van de grote van het product. De bezorgingskosten staan altijd vermeld bij de afrekening van uw bestelling.
Wij streven ernaar om uw bestelling (mits voorradig) binnen 10 werkdagen bij u te kunnen leveren.


Bezorgmethode

Uw bestelling leveren wij zelf bij u af. Het kan ook voorkomen dat DHL/DPD Pakketservice of TSN Groep (externe transporteur) de bestelling levert. Elke transporteur heeft zijn eigen leveringsvoorwaarden.

Onze chauffeurs ontvangen veel complimenten, omdat ze de pakketten met veel plezier op hun nieuwe bestemming brengen. Bent u ook tevreden over een van de chauffeurs? Wij vinden het leuk om complimenten te ontvangen via: klantenservice@gigameubel.nl.

Bestel op tijd!

Wij doen ons uiterste best om alle bestellingen op tijd te leveren. Vanwege de kerstdrukte en het nieuwe jaar, zijn niet al onze leveranciers open. Daarom kan het voorkomen dat er wat vertraging ontstaat. Help ons en bestel tijdig uw gewenste artikelen. Met een goede samenwerking kunnen wij deze piekperiode voor iedereen een succes maken.

Bezorging buiten Nederland

Bezorging buiten Nedeland proberen wij zo snel mogelijk te leveren. Woont u in België? Dan rekenen wij € 10,- voor pakketpost en € 75,- voor levering door onze transporteur.

Eenvoudig retourneren