Styling tips: De perfecte brunchtafel

22-03-2019

De paasbrunch

Pasen is het moment om eens flink uit te pakken met een uitgebreide maaltijd voor je familie en vrienden. De paasbrunch is het beste van twee werelden. Ontbijt en lunch. Hartig en zoet. Warme en koude gerechten.
Een stol mag natuurlijk niet ontbreken, lekker met roomboter erbij en extra leuk; je kunt de roomboter uitsteken met een vormpje, dit staat supergezellig! Daarnaast is het natuurlijk leuk om diverse soorten broodjes en croissantjes te serveren met allemaal verschillende soorten beleg zoals diverse soorten kaas, hummus en zoet beleg zoals jam en chocopasta. Een bananenbrood mag natuurlijk ook niet ontbreken. Kies je voor een classic bananenbrood of ga je liever voor variant met bessen en noten?
 

Smoothies en sapjes

Serveer karaffen met smoothies en sapjes. Denk aan: een kokossmoothie met mango of een chocolade smoothie met banaan. Maak een soepje of een hartige taart. Het voordeel hiervan is dat je het van te voren al kunt klaarmaken. Daarnaast is het ook lekker om sandwiches en wraps te serveren. Lekker met hummus en geroosterde groenten bijvoorbeeld.
 


En dan nu verder met de styling. Het is handig om de tafel al in de avond voor de brunch te dekken. Dit scheelt in de ochtend natuurlijk een hoop tijd. Daarnaast is het meteen feest als je beneden komt. Kleed je tafel aan met mooie bloemen en versiering. Verzamel leuke potjes, flesjes en glaasjes en vul deze met bloemen en lampjes. Ook leuk leg naast elk bord een verrassing, een lief kaartje of een klein cadeautje.
 


Heb jij nog een ultieme tip of weet jij misschien wel een superlekker brunch recept, welke absoluut niet mag ontbreken? Laat het dan weten onder onze Facebook-post.