Terugblik op de trends van 2017!

31-12-2017

Het is bijna zover! Het jaar 2018 staat voor ons klaar. Een nieuw jaar, nieuwe trends, nieuwe kleuren, en nieuwe spullen!
 
Kijk jij mee naar de trends van het afgelopen jaar?!
 
#1 Planten
Er zijn zoveel planten gebruikt het afgelopen jaar in de inrichting. In alle soorten en maten! Hoe meer groen, hoe beter!
 
#2 Donkergroen en donkerblauw
Deze bijzondere en diepe kleuren waren niet meer weg te denken in de meeste interieurs het afgelopen jaar. De kleuren zijn helemaal gaaf in combinatie met koper of brons!
 
#3 Terracotta/Roest kleur
Voor een warme uitstraling was deze kleur het helemaal in 2017. Deze kleur gaat sowieso mee naar 2018!


 
#4 Boho Chic
Prints, aarde tinten, patronen en neutrale kleuren. Ben jij meer van de tijdloze en rustige vibe in huis? Dan heb jij vast van de Boho Chic stijl geproeft.
 
#5 Velvet
Nog steeds helemaal van nu maar we zagen het afgelopen jaar steeds meer Velvet voorbij komen! Deze trend nemen wij heel graag mee naar 2018.
 
#6 Brass
In 2016 zagen we nog heel veel koper. Dat is het afgelopen jaar door het goud/brass overgenomen. Vooral heel tof te combineren met zwart en wit!


 
Wat waren het toch mooie en leuke trends het afgelopen jaar. Wij hopen dat 2018 net zo leuk gaat worden en dat we heel veel van deze trends terug gaan zien! En natuurlijk ook heel veel nieuwe dingen! Ben jij net zo benieuwd naar de trends van 2018? Houd ons dan in de gaten want deze gaan wij ook zeker met jullie delen!

Voor nu alvast een heel erg fijn nieuwjaar toegewenst namens het Giga Meubel Team en hopelijk tot volgend jaar in een van onze showrooms of lekker online op www.gigameubel.nl!
Foto's: Finntage & Giga Meubel