TREND: Woonitem van de maand juli

25-06-2016

De ladder kan verschillende functies hebben. Als decoratie, maar ook in de badkamer zal hij niet misstaan. Je hangt je handdoeken te drogen en het is nog eens stylish verantwoord ook. Een echte eye-catcher is de Ladder Harry van Zuiver. Het lijkt of de poten en spijlen een dip-dye hebben gehad en hierdoor krijgt de ladder een speels uiterlijk. 

Daarnaast kun je de ladder op verschillende manieren stylen. Door er op een speelse wijze een plaid/woondeken overheen te draperen en er bijvoorbeeld een Lab Lamp van HK Living met schakelaar aan te hangen, wordt de ladder een met de rest van je interieur. Heerlijk schuiven en opnieuw stylen in je woonkamer. Je kunt bezig blijven;)!

De ladder zou ook perfect zijn dienst doen in de werkkamer. De ladders van d-Bodhi bijvoorbeeld, zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Door te combineren met het formaat kun je er voor kiezen om hier inspirerende tijdschriften overheen te hangen. Ben jij een echte sloddervos en gooi je jouw kleren altijd op de grond? Zelfs DAN kan een ladder uitkomst bieden in je slaapkamer en/of kleedkamer. De deco Ladder Drape van BePure is hier ideaal voor. Uitklapbaar, waardoor hij extra veel ruimte heeft. Hierdoor kan je die ene spijkerbroek echt nog wel een dagje extra aan. 


Weet jij al waar jij de ladder een plekje zou geven? Je shopt alle ladders hier