WIN: Finntage geeft weg!

13-11-2016

Zoals jullie in mijn vorige blog hebben kunnen lezen gaat het elke keer weer kriebelen als er een nieuw seizoen aan komt: veranderdrang! De woonkamer is voorzien van wat warm rood, maar de keuken stond ook nog op de planning.

De keuken is onze favoriete plek in huis, ik kan toch wel zeggen dat we daar het grootste gedeelte van de dag doorbrengen. Het is een lekkere ruime plek en altijd licht! Ik noem het vaak onze tweede woonkamer.Omdat onze keuken op een andere verdieping ligt dan de woonkamer (we wonen split level) hoeven de kleuren niet helemaal exact aan te sluiten met boven, dus ik kon me uitleven. Als eerste bestelde ik een prachtige bloemen Ixxi voor aan de wand. Dit geeft direct een mooi huiselijk effect tegen die grote witte muur. Het maakt de eethoek intiemer.  Ook kwam er een mooi zwart kleed voor het keukenblok , het onderbreekt de houten vloer en het is makkelijk tegen spetters ;-).

Ook bracht ik wat meer zwarte elementen aan in de keuken, zoals de rubberen mand met cactus naast de koelkast en een autobandmand als fruitmand. Een prachtige grote vaas op tafel, die ik zelf zwart dipte met een zwarte spuitbus, maakt het plaatje compleet. Het maakt het allemaal net iets stoerder.Maarrrrr de echte eyecatcher is mijn nieuwe eetkamerstoel van Giga Meubel. Voorheen stond hier een “kuip tuinstoel”, uit nood geboren, omdat ik maar niet tegen DE perfecte 4e stoel aan liep. Als je namelijk kiest voor 4 verschillende stoelen is het nog best een opgave om er 4 uit te kiezen die bij elkaar passen qua kleur, vorm en materiaal. En warempel:  ineens stond hij daar, in de webshop van Giga Meubel.

Een super stoere zwarte leren stoel met een stalen frame: La Sol. Naast het feit dat ik het echt een plaatje vind zit hij ook nog eens top! Hij past helemaal in het plaatje van mijn mix van stoelen. Erg blij mee!Wil jij ook zulke stoere stoelen in huis? Dan heb ik voor jullie een super leuke verrassing:

In samenwerking met Giga Meubel mag ik niet één, maar VIER zwarte La Sol eetkamerstoelen weggeven t.w.v. €436. Wat moet je daar voor doen?
1. Volg @_finntage & @gigameubel
2. Deel een van de foto’s uit mijn blog via Facebook en/of Instagram, of een foto van de plek waar jij de stoelen zou willen neerzetten. 
3. Tag @_finntage en @gigameubel in de foto
4. Vermeld de #gigameubelfinntagegiveaway
5. Zorg dat je IG profiel of de FB post op openbaar staat, anders zien wij niet dat je meedoet.

De winnaar wordt zondag 20 november om 21:00 uur bekend gemaakt. 

Succes!

Liefs,
Sandra
@_finntage