"Woonkamerveranderdingen"

08-04-2018

De eerste stap was een nieuw kleurtje op de muur, ik ging van blauw naar okergeel! met een brede baan groen aan de bovenkant. Het contrast vind ik prachtig en maakt de woonkamer een stuk intiemer!

Verder voegde ik wat lichtere kleuren in accessoires toe en verving ik wat aardewerk voor glas. Mijn kunstwerk aan de muur veranderde ik in naar een zomerbossie bloemen, nieuwe kussens op de bank e voila! Kom maar op met de zomer! 

Toch miste ik wat ....... ik denk dat het door de aanpassing van mijn muurkleur kwam van donker naar licht. Ik miste wat pit in huis! Zwarte eyecatchers zorgen al snel voor een wat stoerder contrast! Dus ik ging op zoek....

Ik was er al wel over uit dat ik op zoek moest gaan naar een toffe nieuwe kast. Ondanks dat mijn vintage familie erfstuk nooit zal verdwijnen uit huis, werd het na bijna 4 jaar wel tijd voor wat anders. De plek van de kast is een vrij hoge muur, waar wel een echte eyecatcher zou passen, liefst wat hoger dan het exemplaar wat er stond. Qua materiaal ging ik op zoek naar metaal en dan het liefst in zwart. Uiteraard geen doorsnee kast, ik ben altijd op zoek naar een verrassend exemplaar!

In de huiskamer staat al een open tv meubel en een open wandkast, dus een gesloten kast moest het worden, dat geeft een rustiger effect tegenover al 2 open kasten in dezelfde ruimte.

En jawel!....daar stond hij : Kast Urban bij Gigameubel! De kast is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen maar ik koos voor de 2-deurs uitvoering, bijna volledig gesloten maar met een verrassend open vak onderin.Enorm veel opbergruimte achter de deuren en mooi pikzwart metaal!

Het was nog een hele klus de kast naar boven te krijgen ( wij wonen namelijk split level, dus verdieping 4 moest het worden) , maar hij staat! En ik ben er onwijs blij mee.

Het leukste gedeelte is natuurlijk de afstyling van het totaalplaatje. Achter de deurtjes telt niet me he!? Lees..... #alleserinGepropt! 

Bovenop heb ik een mini urbanjungle gecreëerd. De hoogte van de kast leent zich daar perfect voor, de planten staan niet in de weg en lekker vrij om te groeien! Daarnaast vind ik het zwarte tof afsteken bij het verse groen.


Onderin de kast koos ik voor wat mooie vazen en glaswerk, een velvet rolkussen maakt het plaatje compleet. Zoals jullie zien hou ik van groepjes accessoires, dat geeft net wat meer rust.Als de accessoires / planten verdeeld zouden zijn over de hele kast, krijg je al snel een onrustige bedoeling. Dus mijn tip is, zet lekker alles gezellig, dicht bij elkaar in een groepje!

De kast geeft echt net dat extra stukje pit waar ik naar op zoek was in de woonkamer. Neem eens een kijkje bij de nieuwe Urban collectie, toffe items!


Tot snel!

Liefs Sandra
@_finntage