Bekijk hieronder onze producten

‹ Vorige
12

Een 2.5-zitsbanken voor net iets meer ruimte

Een 2.5-zitsbank is net wat groter dan een 2-zitsbank en biedt daarom meer mogelijkheden wanneer u uw ruimte gaat inrichten. Bij een 2.5-zitsbank hoeft u niet per se extra zitruimte te creeëren zoals bij een tweezitter. Geen extra stoelen of fauteuils om uw gasten een plekje te kunnen geven in de woonkamer. Een 2.5-zitsbank staat ook leuk in een werkkamer of slaapkamer. Een extra plek om te relaxen is nooit verkeerd. Bij Giga Meubel vindt u genoeg banken die aan uw wensen kunnen voldoen. Is een 2.5-zitsbank net te klein? Ga dan voor een 3-zitsbank of wilt u uw ruimte optimaal benutten? Kies dan een hoekbank. Bekijk het assortiment en kies de bank die bij u en uw woonwensen past! 

Gezellig tussenmaatje: de 2.5-zitsbank

Wanneer een 2-zitsbank te klein is voor uw woonsituatie, kunt u kiezen voor een 2.5-zitsbank. Dit is een gezellig tussenmaatje en is verkrijgbaar in veel verschillende stijlen en materialen. Populair zijn de banken met een vintage look en banken met een luxe stof, zoals velvet. Beide vindt u bij Giga Meubel! 

2.5-zitsbank online bestellen bij Giga Meubel

Een bank naar wens gevonden? Bestel online in onze webshop en geniet bij bestellingen van meer dan €200 van de gratis bezorging! Shop in onze webshop of kom langs in onze showroom. Daar kunt u proefzitten en als u wilt, de bank direct meenemen. Heeft u nog vragen? Bel gerust naar 035 - 879 6032 of stuur een mail naar info@gigameubel.nl. Wij helpen u graag!