Bekijk hieronder onze producten

Een 2-zitsbanken voor jarenlang zitcomfort

Een bank moet lekker zitten, bij uw inrichting passen en natuurlijk jarenlang meekunnen. Bij Giga Meubel vindt u een uitgebreid aanbod in banken. Zo bieden wij 2-zitsbanken, 2,5-zitsbanken, 3-zitsbanken, hoekbanken, loungebanken, eetbanken, slaapbanken en buitenbanken. Elke bank is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kleuren en materialen. Kortom: de keuze is reuze! Weet u niet precies welke bank het beste in uw ruimte past? Onze interieurspecialisten helpen u gelukkig met het uitzoeken van de bank naar uw wens! 

Meest gekozen soort bank: de tweezitter

Een tweezitter is misschien wel de populairste bank. Deze kan in zowel grote ruimtes als bijbank functioneren of het kan in kleine ruimtes de hoofdbank zijn. 2-zitsbanken zijn in alle stijlen verkrijgbaar: van industriële banken tot moderne banken. Met hoge of lage rugleuning, normale poten of sledepoten en met of zonder armleuningen. Welke kleur u moet kiezen? Kies eerst de stijl die u wilt en kies daarna voor de kleur die het beste bij u en de gekozen stijl past. Doet u een bestelling van meer dan €200, dan is de bezorging helemaal gratis! Dat is nog eens leuk shoppen.

Nieuwe 2-zitsbank kopen bij Giga Meubel

Wilt u graag een nieuwe 2-zitsbank kopen, maar weet u niet precies welke bank het beste in uw ruimte past? Onze interieurspecialisten helpen u gelukkig met het uitzoeken van de bank naar uw wens! Met persoonlijk interieuradvies kunt u binnen no time de perfecte bank kiezen. Shop in onze webshop of kom langs in onze showroom. Daar kunt u proefzitten en als u wilt, de bank direct meenemen. Heeft u nog vragen? Bel gerust naar 035 - 879 6032 of stuur een mail naar info@gigameubel.nl. Wij helpen u graag!