Bekijk hieronder onze producten

Banken van Giga meubel


Is het tijd voor nieuwe bank in uw kamer?
Dan heeft Giga Meubel de oplossing.  Voor elke kamer hebben we de passende oplossing. Doordat wij onze banken zelf importeren kunt u bij ons u bank zelf samenstellen en wel u 100 verschillende stoffen kiezen. Kortom bij ons vind je de bank die u zoekt.

Hoekbanken
Giga Meubel heeft veel verschillende soorten banken. Naast hoek en loungebanken ook bijvoorbeeld een 2 zitsbank en 3 zitsbanken voor in de woonkamer en voor onder de veranda of buiten. Deze luxe banken zijn in onze showroom te bezichtigen en kunnen zowel opgehaald worden als worden bezorgd.

Bank naar keuze
De banken bij Giga meubel zijn door u zelf samen te stellen, zo kunt u van een hoekbank een 2 of 2,5 zitbank maken of een loungebank met rechte arm of ronde arm bestellen. De kussen op de banken worden meegeleverd en kunnen op het bankstel vast gezet worden of komen als losse kussen mee. De banken zijn gemakkelijk te plaatsen in iedere kamer dit omdat deze uit losse elementen bestaan. Wij kunnen ook een losse hocker bij de banken leveren zodat u van uw 3 zits bank een hoekbank maken met linker of rechter hoek.

Stoffen banken
Onze banken zijn in verschillen de stoffen en leder te verkrijgen maar ook met losse hoes. De banken die u bij ons op de website en in de showroom ziet kunnen met verschillend kleuren biesjes en gecapitonneerd worden waardoor ze  door u naar u eigen wens worden samengesteld. Heeft u nog vragen over de banken kunt u contact opnemen met 0344-612635 of u kunt langskomen in de 1200m2 showroom in Tiel of Soest per 1 nov 2014.