Bekijk hieronder onze producten

‹ Vorige
1234...127128

Accessoires


De accessoires maken de sfeer in elke kamer compleet en geeft een interieur warmte. Doordat Giga meubel verschillende accessoires en stijlen aanbiedt is er wat te vinden voor iedereen en tegen scherpe prijzen. De zijn zijn gemaakt van diverse materialen zoal teak, grenen, hardhout, metaal, botenhout en hout zodat er voor iedereen een oplossing is.

Soorten Accessoires
Elke accessoire is weer anders en word door eenieder  anders gebruikt. De kleden, manden, vasen, tekstborden, kussens en overige leuke aanvulling op uw interieur in alle verschillende vormen, maten en kleur van vierkant tot aan rond . Met name kussen en carpetten kunnen uw kamer accetueren dat deze zijn eigen identiteit heeft. Of je nou een witte, grijze,roze,groen, geel, zwarte of houten  koopt, iedere exemplaar is weer anders.

Stoere accessoires
Steeds vaker zie je dat oude meubels herleven. Zo vindt je bij Giga Meubel verschillende stijlen aan assessoires. Naast landelijke, industriele en lifestyle meubelen vindt je er ook vintage en retro artikelen. Alle spullen bij ons zijn aangepast aan de moderne woonwens van nu en de trend van deze tijd.


Meer informatie
Wilt u inspiratie opdoen, kom dan gezellig langs in de showroom te Tiel of u kunt bellen naar 0344-612635 voor meer informatie over de diverse artikelen. De interieur specialisten van Giga Meubel staan voor u klaar. Door dat wij zelf onze meubelen importeren en ontwerpen kunnen wij deze tegen scherpe prijzen aanbieden.