Bekijk hieronder onze producten

‹ Vorige
123456

Boekenkasten met en zonder deuren

Een boekenkast is meer dan een opbergplaats voor boeken en tijdschriften, zoals we die van vroeger kennen. Tegenwoordig worden boekenkasten vaak gedecoreerd met planten of fotolijstjes. Bij Giga Meubel vindt u dan ook kasten in diverse stijlen en formaten, zoals open boekenkasten die dit mogelijk maken, maar ook boekenkasten met deuren om minder populaire boeken op te bergen. Bekijk ons assortiment en kies de boekenkast die bij u past. 

Boekenkast als decoratie

Iedereen vindt het belangrijk om mooie meubels in huis te hebben. Maar tegenwoordig hebben alle huishoudens weer een boekenkast in huis als decoratie. Giga Meubel heeft genoeg meubels die direct leverbaar zijn. Diverse stijlen zoals vintage, retro en sixties kasten mogen niet ontbreken in de showroom. Daarnaast heeft Giga Meubel andere verschillende producten die voor comfort en uitstraling zorgt. Met 1200 m2 aan oppervlakte heeft u genoeg woonplezier en inspiratie om u woning tot uw smaak in te richten.

Bezoek onze showroom of bestel gemakkelijk online!

Vaak wilt u als klant de producten met eigen ogen zien en dat is geen probleem. Bezoek onze showroom in Soest om onze boekenkasten in diverse stijlen te zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot u beschikking om u te helpen met de keuze van de juiste boekenkast. Bestelt u liever uw kast online? Profiteer dan van onze laagste prijs garantie en gratis verzending bij een bestelling van €200. Heeft u vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 879 6032.