Bekijk hieronder onze producten

banken als tuinmeubel

Zoekt u een bank voor buiten?
Dan heeft Giga Meubel de oplossing. Doordat wij onze buitenbanken zelf importeren kunt u bij ons u bank zelf samenstellen. De nieuwe trend in tuinmeubelen vind u bij ons.

Outdoor banken
Giga Meubel heeft veel verschillende soorten banken. Voor een hoek of loungebanken voor in de de veranda of buiten. Deze luxe outdoorbanken zijn in onze showroom te bezichtigen en kunnen zowel opgehaald worden als worden bezorgd. 

Buiten Bankstellen 
De banken zijn gemaakt om het hele jaar buiten te staan en worden geleverd met een hoes. De hoes zorgt er voor de de externe factoren zoals bijvoorbeeld vogel poep niet op uw luxe  tuinbank komt.  Dat de banken buiten kunnen blijven staan is een handig bijkomstigheid in het klimaat in Nederland zo kun je op een mooie herfstdag ook nog genieten van uw bank. Deze banken kunt u ook goed bij een zwembad plaatsen.

 Banken onder de veranda
 De buitenbanken die u bij ons op de website en in de showroom ziet kunnen met 15 verschillend kleuren  worden geleverd. de buiten banken worden in losse elementen geleverd dus kunnen door u zelf worden samengesteld. Heeft u nog vragen over de outdoor banken en tuinmeubilair kunt u contact opnemen met 0344-612635 of u kunt langskomen in de 1200m2 showroom in Tiel of Soest per 1 nov 2014.