Bekijk hieronder onze producten

Prachtige buitenbanken 

Zoekt u een bank voor buiten? Dan heeft Giga Meubel de oplossing. Doordat wij onze buitenbanken zelf importeren, kunt u bij ons uw bank zelf samenstellen. In de zomer wilt u lekker relaxen in uw tuin of onder uw veranda. En dat doet u natuurlijk met een fijne buitenbank van Giga Meubel. Deze prachtige fauteuils en buitenbanken zijn een ware trend voor in uw tuin of onder uw veranda. De loungebanken en stoelen zijn van stof en zijn geschikt om het hele seizoen gewoon buiten te laten liggen. Zo heeft u er geen omkijken naar, maar kunt ie iedere dag heerlijk relaxen. 

Loungebanken voor in de tuin of in huis

Loungebanken bieden een optimaal zitcomfort en maken uw tuin nog sfeervoller. Ze zijn geschikt voor buiten in de tuin, maar ook in de woonkamer of op het balkon doen ze het goed. Giga Meubel heeft veel verschillende soorten banken. Deze luxe outdoorbanken zijn in onze showroom te bezichtigen en kunnen zowel opgehaald als bezorgd worden. 

Typische buiten bankstellen

De banken zijn gemaakt om het hele jaar buiten te staan en worden geleverd met een hoes. De hoes zorgt ervoor dat bijvoorbeeld vogelpoep niet op uw luxe tuinbank komt. Dat de banken buiten kunnen blijven staan is een handige bijkomstigheid in het klimaat in Nederland. Zo kun je op een mooie herfstdag ook nog genieten van uw bank. Deze banken kunt u ook goed bij een zwembad plaatsen.

Buitenbank online bestellen bij Giga Meubel

Bij Giga Meubel bent u aan het juiste adres voor buitenbanken van de beste kwaliteit. Tevens profiteert u altijd van de laagste prijsgarantie. Shop in onze webshop of kom langs in onze showroom. Daar kunt u proefzitten en als u wilt, de bank direct meenemen. Heeft u nog vragen? Bel gerust naar 035 - 879 6032 of stuur een mail naar info@gigameubel.nl. Wij helpen u graag!