Bekijk hieronder onze producten

‹ Vorige
1234...2627

 Stoelen 

Is het tijd voor nieuwe eetkamerstoelen in uw eetkamer?
Dan heeft Giga Meubel de oplossing.  Voor uw eetkamer hebben we de eetkamerstoel. Landelijke, lifestyle maar ook industriele en vele andere stoelen zullen mooi staan in uw leefomgeving.

Eetkamerstoelen
Giga Meubel heeft veel verschillende soorten stoelen. Naast gewone stoelen hebben zij ook barstoelen voor aan de bartafel en fauteuils voor in de woonkamer. Deze zitmeubels zijn direct uit voorraad leverbaar en kunnen zowel opgehaald worden als worden bezorgd. De bezorging van de meubels zijn gratis boven een aankoopbedrag van 200 euro.

Trendy stoelen
De stoel is ondenkbaar in elke woning en ze worden gemaakt van verschillende materialen. Zo heeft Giga Meubel eetkamerstoelen die gemaakt zijn van leer, hout, metaal en hout. Er zijn diverse stijlen die u ook in uw woonkamer kunt neerzetten zoals de landelijke, vintage, moderne en industriële style.

Meer informatie
Heeft u nog vragen over de stoelen of andere interieur vragen dan staan wij voor u klaar u kunt dan contact opnemen met 0344-612635 of u kunt langskomen in de 1200m2 showroom in Tiel of in Soest vanaf 1 november 2014.

Projectinrichtingen
Voor zakelijke klanten is het ook mogelijk om meubels te kopen bij Giga Meubel. De stoelen kunnen geplaatst worden in bijvoorbeeld een restaurant of kantoor. Voor inrichting in de horeca of voor andere projecten kunt u contact opnemen met 0344-612635 of u kunt langskomen in de 1200m2 showroom in Tiel.