Bekijk hieronder onze producten

‹ Vorige
1234...2021

Fauteuils

Bent u opzoek naar een mooi zitmeubel voor in huis. Dan heeft Giga Meubel de oplossing. Wij hebben voor elke kamer prachtige zitmeubelen in verschillende woonstijlen  Wij verkopen zowel Landelijke, lifestyle maar ook industriele en vele andere stoelen en fauteuils deze zullen mooi staan in uw leefomgeving.

Oorfauteuils
Giga Meubel heeft veel verschillende soorten Fauteuils. Naast gewone Fauteuils hebben zij ook oorfateuils en fauteuils voor buiten. Deze zitmeubels zijn direct uit voorraad leverbaar en kunnen zowel opgehaald worden als worden bezorgd. De bezorging van de zitmeubels zijn gratis boven een aankoopbedrag van 200 euro.

Lekkere fauteuil
De stoel is ondenkbaar in elke woning en ze worden gemaakt van verschillende materialen. Zo heeft Giga Meubel fauteuils die gemaakt zijn van leer, hout, metaal en hout. Er zijn diverse stijlen die u ook in uw woonkamer kunt neerzetten zoals de landelijke, vintage, moderne en industriële style.

Meer informatie
Heeft uw nog vragen over de stoelen of andere interieur vragen dan staan wij voor u klaar u kunt dan contact opnemen met 0344-612635 of u kunt langskomen in de 1200m2 showroom in Tiel of in Soest vanaf 1 november 2014.