Bekijk hieronder onze producten

‹ Vorige
12

Hoekbanken

Een fijne hoekbank maakt de hoek van uw woonkamer levendig en een plek om te ontspannen. De meest voorkomende hoekbanken bestaan uit tweezits element en een longchair, maar bij Giga Meubel kunt u de bank zelf naar wens samenstellen. Bekijk het assortiment en vindt de bank die bij u past!

​Hoe kies ik de juiste hoekbank?

Giga Meubel heeft veel verschillende soorten hoekbanken. En wij begrijpen dat het lastig is om online de juiste bank te kiezen. Vooral als het gaat om het formaat. Heeft u een grote ruimte, maar wilt u niet dat de bank alle ruimte inneemt? Meet dan vooraf de hoekbank in. Dit doe je door kranten neer te leggen op de plek waar de bank moet komen. Zo weet je precies hoeveel ruimte u nog overhoudt voor bijvoorbeeld een salontafel of bijpassende fauteuil.

Een hoekbank met zitcomfort

Ik hoef u niet te vertellen dat het zitcomfort van een hoekbank enorm belangrijk is. Maar wist u het zitcomfort bij hoekbanken kan verschillen? Zo zijn er banken waar u lekker in kunt wegzakken of banken die wat harder zijn, zodat u altijd netjes rechtop zit. Bij onze producten wordt aangegeven wat het zitcomfort is, maar wilt u toch liever eerst even proefzitten? Kom dan langs in onze showroom in Soest!

Hoekbanken bij Giga Meubel bestellen

Onze banken zijn in verschillen de stoffen en leder te verkrijgen. De banken die u bij ons op de website en in de showroom ziet kunnen met verschillende kleuren biesjes en gecapitonneerd worden, waardoor ze door u naar u eigen wens worden samengesteld. Heeft u nog vragen over de banken kunt u contact opnemen. Wij helpen u graag!