Bekijk hieronder onze producten

‹ Vorige
12

Stoelen industrieel

Voor betaalbare luxe ga je naar Giga Meubel in Soest, want daar vind je onder andere tv meubels. Daarnaast heeft Giga Meubel andere verschillende producten die voor comfort en uitstraling zorgt. Met 1200 m2 aan oppervlakte heeft u genoeg woonplezier en inspiratie om u woning tot uw smaak in te richten.

Zitmeubel

Iedereen vindt het belangrijk om mooie meubels in huis te hebben. Maar tegenwoordig hebben alle huishoudens een televisie. Giga Meubels heeft genoeg meubels die direct leverbaar zijn. Diverse stijlen zoals vintage, retro en sixties stoelen mogen niet ontbreken in de showroom.

Zitkamer meubels

Tegenwoordig zie je steeds meer industriële meubels in de woonkamer staan. Dat is op dit moment een trend waar Giga Meubel zich op richt.  Er worden stoelen gemaakt waar je lekker op kan zitten en ook nog een lust voor het oog is. Wil je een aparte stoel dan is dat geen probleem.

Meer informatie

Vaak wilt u als klant de producten met eigen ogen zien en dat is geen probleem. GigaMeubel heeft een winkel waar u al de producten ook zelf kunt zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot u beschikking om u te helpen met de keuze van de juiste tv meubel. Wanneer u direct vragen heeft dan kunt u bellen naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035-8796032.