Bekijk hieronder onze producten

Industriële tafels 

Voor betaalbare luxe ga je naar Giga Meubel in Soest, want daar vind je onder andere tafels. Daarnaast heeft Giga Meubel andere verschillende producten die voor comfort en uitstraling zorgt. Met 1200 m2 aan oppervlakte heeft u genoeg woonplezier en inspiratie om u woning tot uw smaak in te richten.

Saamhorigheid aan tafel

Iedereen vindt het belangrijk om mooie meubels in huis te hebben. Maar alle huishoudens hebben een eettafel en zitten daar vaak met elkaar aan. Giga Meubel heeft genoeg meubels die direct leverbaar zijn. Diverse stijlen zoals vintage, retro, botenhout, gerecycled, scapwood en lifestyle mogen niet ontbreken in de showroom.

Eetkamer meubels

Tegenwoordig zie je steeds meer industriële meubels in de woonkamer staan. Dat is op dit moment een trend waar Giga Meubel zich op richt. Er worden tafels gemaakt waar je op kan werken, maar ook kan eten in diverse maten. Wil je een eettafel in een andere maat, dan is dat geen probleem.

Meer informatie

Vaak wilt u als klant de producten met eigen ogen zien en dat is geen probleem. Giga Meubel heeft een winkel waar u al de producten ook zelf kunt zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot u beschikking om u te helpen met de keuze van de juiste  meubel. Wanneer u direct vragen heeft dan kunt u bellen naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035-8796032