Bekijk hieronder onze producten

Loungebanken om te relaxen

Een nieuwe loungebank koopt u niet elke dag. Een bank van goede kwaliteit gaat jaren mee en om echt te kunnen profiteren van uw keuze, moet u over een aantal zaken nadenken. Welke opstelling past het beste in uw ruimte? Welke stijl en welke bekleding vindt u mooi? De loungebanken van Giga Meubel zijn leverbaar in verschillende opstellingen. De lounge kan naar eigen wens rechts of links geplaatst worden en u kunt zelf de grootte van het zitgedeelte van de bank bepalen. Kortom: bij ons vindt u de bank die u zoekt. 

Stijl en bekleding van de bank 

Wanneer u een bankstel koopt, wilt u dat deze past bij de rest van uw inrichting. Gaat u voor een landelijke of moderne stijl? Een landelijke loungebank heeft een levendige uitstraling en een moderne loungebank past meer in een strak ingerichte ruimte. Een landelijke bank herkent u aan de natuurlijke stof, terwijl een moderne bank zowel in stof als leder gemaakt wordt. De stoffen bank heeft een comfortabel zitvlak, terwijl een leren bank sterk is en stoer oogt. Het is maar net waar u meer van houdt! De loungebanken kunnen ook buiten geplaatst worden. Bekijk het aanbod buitenbanken en kies de bank voor uw tuin! 

Loungebanken online bestellen bij Giga Meubel

Bij Giga Meubel bent u aan het juiste adres voor loungebanken van de beste kwaliteit. Tevens profiteert u altijd van de laagste prijsgarantie. Shop in onze webshop of kom langs in onze showroom. Daar kunt u proefzitten en als u wilt, de bank direct meenemen. Heeft u nog vragen? Bel gerust naar 035 - 879 6032 of stuur een mail naar info@gigameubel.nl. Wij helpen u graag!