Bekijk hieronder onze producten

‹ Vorige
123456

Vitrinekasten

Voor betaalbare luxe ga je naar Giga Meubel in Soest, want daar vind je onder andere vitrinekasten. Daarnaast heeft Giga Meubel andere verschillende producten die voor comfort en uitstraling zorgt. Met 1200 m2 aan oppervlakte heeft u genoeg woonplezier en inspiratie om u woning tot uw smaak in te richten.

Uw spullen in de kast
Iedereen vindt het belangrijk om mooie meubels in huis te hebben. Maar tegenwoordig hebben alle huishoudens een vitrinekast. Giga Meubel heeft genoeg meubels die direct leverbaar zijn. Diverse stijlen zoals lifestyle,landelijk,  vintage, retro en sixties kasten mogen niet ontbreken in de showroom.
 
Woonkamer meubels
Tegenwoordig zie je steeds meer  kasten in de woonkamer staan. Dat is op dit moment een trend waar Giga Meubel zich op richt.  Er worden meubels gemaakt waar in uw servies geplaatst kan in diverse maten en deuren. Wil je een vitrinekast met laden of eentje met 2 deurs, dan is dat geen probleem.

Meer informatie
Vaak wilt u als klant de producten met eigen ogen zien en dat is geen probleem. Giga Meubel heeft een winkel waar u al de producten ook zelf kunt zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot u beschikking om u te helpen met de keuze van de juiste kast. Wanneer u direct vragen heeft dan kunt u bellen naar een van onze collega’s op telefoonnummer 0344-612635