Dressoir Gate - Label51

799,00
In bestelling

Dressoir Gate, uitgevoerd in vintage metaal, is een robuuste kast gemaakt van zwaar, grof en onbewerkt metaal. Het ‘doorleefde’ karakter is dan ook helemaal terug te zien in het materiaal.

Dressoir Gate - Label51
Dressoir Gate, uitgevoerd in vintage metaal, is een robuuste kast gemaakt van zwaar, grof en onbewerkt metaal. Het doorleefde karakter is dan ook helemaal terug te zien in het materiaal. Het dressoir heeft vier deuren. De deuren van het dressoir zijn voorzien van een ontzettend gaaf en speels raster. Daarnaast hebben de deuren een stoere greep en gaaf slot waar de deuren mee gesloten worden. Achter elke 2 deuren bevindt zich een ruimte met een midden plank waardoor er twee vakken ontstaan om spullen op te bergen. Presenteer als kers op de taart mooie accessoires op het meubel.

Dressoir Gat is 170cm breed, 40cm diep en 80cm hoog. De kast is gemaakt van metaal.

Is de lockerkast die je zoekt? Bestel hem dan direct online op Gigameubel.nl. Het item wordt gratis bij jou thuis bezorgd bij een besteding boven 50,-. Ben je toch op zoek naar een andere kast? Bekijk dan eens onze andere kasten.
Artikelnummer RF-37.105
LxBxH 170x40x80cm
Bewerking Powder coating
Kleur Metal
Materiaal Metaal
Merk Label51
Vereist montage Ja
Vorm Rechthoek

Schrijf je eigen review

Je plaatst een review over: Dressoir Gate - Label51 Hoe waardeer je dit product?:
Productprijs
Bestelling
Kwaliteit