Egg Chair Rotan (outdoor) - Giga Meubel

199,00
In bestelling
Te bezichtigen in: Soest

Deze egg chair past helemaal in de trend van nu: Bohemian. Heerlijk om in te relaxen!

Egg Chair Rotan - Giga Meubel

Deze egg chair past helemaal in de trend van nu: Bohemian. Heerlijk om in te relaxen! Maak het plaatje helemaal af door een kussen of plaid in de egg chair te leggen. Deze egg chair met retrolook past perfect in je tuin. De egg chair is gemaakt van wicker, dit geeft de stoel meteen een retro uitstraling. Het onderstel van de stoel is gemaakt van ijzer , de chair is leverbaar in de kleur bruin.

Afmetingen egg char:
LxBxH: 48x70x104cm
Zithoogte: 45cm

Materiaal:
Wicker
Ijzer

Wicker, ook wel kunststof vlechtwerk genoemd, heeft een mooie, strakke uitstraling, en omdat alle wicker meubelen met de hand worden gevlochten, geeft het een speels effect. Verder hebben wicker tuinmeubelen meer aantrekkelijke eigenschappen, waardoor het materiaal erg populair is! Wij hebben deze eigenschappen hieronder voor u op een rijtje gezet:

Wicker is licht in gewicht
Wicker is sterk
Wicker is gemakkelijk te reinigen
Wicker kan niet vergaan
Wicker is onderhoudsvriendelijk

Onderhoud van wicker tuinmeubelen
Je kunt je tuinmeubel het beste in de winterperiode opbergen in een garage of schuur. Als dit niet mogelijk is, laat deze dan onafgedekt buiten staan. Wij raden je sterk af om een zeil of hoes te gebruiken om je meubels af te dekken. Hieronder kan namelijk vocht komen en daardoor kunnen weervlekken ontstaan die niet meer te verwijderen zijn. Wij adviseren om je wicker tuinmeubelen te reinigen met veel water, een beetje groene zeep en een goede borstel. Vermijd agressieve, scherpe schoonmaakmiddelen; deze kunnen je meubel onnodig beschadigen.
Artikelnummer 8820547
LxBxH 48x70x104cm
Kleur Bruin
Materiaal Rotan
Merk Giga Meubel
Vereist montage Nee

Schrijf je eigen review

Je plaatst een review over: Egg Chair Rotan (outdoor) - Giga Meubel Hoe waardeer je dit product?:
Kwaliteit
Productprijs
Bestelling