ELEONORA CHESTERFIELD

Schitterende Chesterfield Eleonora bank en fauteuil uitgevoerd in buffel vintage leer donkerbruin of antraciet/zwart. De Chesterfield kenmerkt zich door een terugkerend ruitenpatroon in de leuning en zitting met op elke hoek van de ruit een knoop. Een typische Chesterfield fauteuil met een genagelde voorzijde. Deze Chesterfield fauteuil en bank zijn uitgevoerd in Vintage Leder. Ook leverbaar in Vintage leder donkerbruin. 

Fauteuils

Fauteuil Chesterfield is een vintage fauteuil. De Chesterfield is weer helemaal terug van weggeweest. Deze stoere klassieke fauteuil is een echte eyecatcher voor uw interieur! Deze grijze of bruine leren fauteuil Chesterfield van het Nederlandse merk Eleonora is een relax fauteuil die je gewoon moet hebben! Door het tijdloze ontwerp is deze royale fauteuil prima te combineren in vele interieurstijlen. Leverbaar in antraciet grijs en donkerbruin leer.

Bank

Deze stoere bank ''Chesterfield'' van het merk Eleonora is op vele manieren te combineren Met een oud houten salontafel, stoffen fauteuil, grote kruiklamp, canvas kussen en een heerlijk wollen plaid! Verkrijgbaar in 3Zits: Bruin & Antraciet, maar ook als fauteuil.

Het goedkoopst bij Giga Meubel, uw Meubelpartner in Eleonora & By-Boo meubelen. Kom gezellig langs in onze showroom aan de Kerkstraat 58 in Soest of shop online op www.gigameubel.nl. Meer vragen? U kunt altijd telefonisch contact opnemen met 035-8796032 of een mailtje sturen naar info@gigameubel.nl