Gravure Dressoir Grenen Zwart

559,00
In bestelling (verwacht: 16-07-2021)
Te bezichtigen in: Soest
Solide dressoir met ruimtelijk lijnenspel

Materiaal:
Zwart grenen hout met zwart metalen onderstel

Afmetingen:
H 85 cm x B 180 cm x D 46 cm

Stijlvol meubel met veel opbergmogelijkheden.

Het Dressoir Gravure zwart grenen hout [fsc] van het Nederlandse merk WOOOD Exclusive is onderdeel van de serie Gravure. Deze solide serie kasten hebben een basic modern design en door het materiaalgebruik een warme uitstraling. De deuren van de serie Gravure hebben een ruimtelijk lijnenspel.

De serie Gravure heeft verschillende modellen kasten in de kleuren naturel eiken, bruin essen en zwart grenen. Bij ieder model kan voor een andere kleur deur gekozen worden. De serie bevat alle combinaties.

Dit dressoir met veel opbergmogelijkheden heeft als basis de uitvoering zwart grenen en deuren van zwart grenen hout gecombineerd met een zwart metalen onderstel (hoogte van 15 cm). Het interieur van de kast is gelamineerd spaanplaat in de kleur zwart.

Het meubel heeft 3 deuren en achter iedere deur zit een legplank, de hoogte tussen de legplanken is 32 cm en de breedte is 58 cm.
Dit meubel heeft een gewicht van 45 kg en wordt als bouwpakket (in 2 pakketten) geleverd met een duidelijke montage-instructie.
Plaats bij harde vloeren viltglijders onder de poten. Dit voorkomt beschadigingen aan de vloer.
Artikelnummer 373383-Z
LxBxH 46x180x85cm
Kleur Zwart
Materiaal Hout
Merk Woood
Vereist montage Ja
Vorm Rechthoek
Gewicht 45 kg

Schrijf je eigen review

Je plaatst een review over: Gravure Dressoir Grenen Zwart Hoe waardeer je dit product?:
Productprijs
Bestelling
Kwaliteit