Hoge Kast Gate - 2-deurs - Label51

899,00
In bestelling

Gate is een trendy, robuust en handgemaakt meubel die helemaal tot zijn recht zal komen in een industrieel of retro woon- of slaapkamer.

Hoge kast Gate 2-deurs van LABEL51 is een ontzettend industriële en robuuste hoge kast gemaakt van puur en onbewerkt metaal, uitgevoerd in de kleur vintage. Het robuuste metaal met grof afgewerkte oppervlaktes in combinatie met het indrukwekkende design voorzien van een raamwerk met raster, zorgt voor een stoere look met heel veel karakter. Industriëler dan kast Gate wordt het niet!

Kast Gate, uitgevoerd in vintage metaal, is een robuuste kast gemaakt van zwaar, grof en onbewerkt metaal. Het doorleefde karakter is dan ook helemaal terug te zien in het materiaal. De deuren van de kast zijn voorzien van een ontzettend gaaf en speels raster. Daarnaast hebben de deuren een stoere greep en gaaf slot waar de deuren mee gesloten worden. In de kast bevinden zich drie legplanken die de ruimte opdelen in 4 grote vakken, waardoor er heel veel ruimte ontstaat om spullen op te bergen.

Gate is een trendy, robuust en handgemaakt meubel die helemaal tot zijn recht zal komen in een industrieel of retro woon- of slaapkamer. Een functioneel pronkstuk waar leuke combinaties mee gemaakt kunnen worden. Creëer een mooie eenheid door verschillende meubels uit de Gate serie bij elkaar te plaatsen.

Het zware metaal is voorzien van onregelmatigheden wat het karakter van de kast versterkt
De Gate serie bestaat uit verschillende meubels en is verkrijgbaar in verschillende kleuren
Gate is handgemaakt en daarmee een uniek meubel

Is de lockerkast die je zoekt? Bestel hem dan direct online op Gigameubel.nl. Het item wordt gratis bij jou thuis bezorgd. Ben je toch op zoek naar een andere kast? Bekijk dan eens onze andere kasten.
Artikelnummer RF-37.106
LxBxH 100x40x180cm
Bewerking Powder coating
Kleur Antraciet, Grijs
Materiaal Metaal
Merk Label51
Vereist montage Ja
Vorm Rechthoek

Schrijf je eigen review

Je plaatst een review over: Hoge Kast Gate - 2-deurs - Label51 Hoe waardeer je dit product?:
Productprijs
Bestelling
Kwaliteit