Industriële banken

Resultaten Producten 1-24 van 28

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 1-24 van 28

Pagina
per pagina

Industriële banken

Industriële banken met een stoere look

Ben jij op zoek naar een industriële bank voor in jouw woonkamer of voor aan jouw keukentafel? Wij hebben verschillende banken in een industriële stijl in onze collectie. Denk aan banken van leer en banken van hout. Er worden vele uurtjes op de bank doorgebracht en daarom is het belangrijk dat je een comfortabele en stijlvolle bank in huis hebt. Met een eetkamerbank creëer je extra zitplekken wat erg handig is als je een groot gezin hebt of bij bezoek. Bij Giga Meubel vind je een zeer ruim assortiment aan banken. Bekijk ons assortiment en vind een passend industriële bank voor bij jou in huis! 

Relaxen met een ruime hoekbank!

Wij hebben industriële banken in verschillende formaten, kleuren en materiaalsoorten. Wat past er bij jouw woning? Ben je op zoek naar een bank met leren bekleding, zoals een chesterfield model of een vintage leren bank? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als je op zoek bent naar een eetkamerbank, dan zit je ook goed bij Giga Meubel! Onze eetkamerbanken zijn verkrijgbaar van 120 cm tot 200 cm. Industriële hoekbanken is heerlijjk wanneer je lekker wilt bankhangen. Deze hoekbanken zijn een statement in jouw woonkamer. In het assortiment hebben we cognac hoekbanken, grijze hoekbanken en leren hoekbanken. Bekijk ons assortiment voor alle industriële banken. Op zoek naar andere producten? Bekijk onze collectie en vind de mooiste industriële meubels om jouw huis mee in te richten. 

Bestel jouw bank in industriële stijl bij Giga Meubel

Hou je van de industriële woonstijl en ben je op zoek naar een bank met een industrieel karakter? Bij Giga Meubel ben je op de juiste plek voor banken in een industriële stijl! In onze webwinkel en in onze showroom hebben wij industriële banken, zoals industriële hoekbanken en  industriële eetkamerbanken. Wist je dat industriële meubels gaan goed samen met moderne meubels? Durf verschillende woonstijlen met elkaar te combineren en wees creatief! Wil je meer advies over een product? Geen probleem! Neem telefonisch contact op, stuur een mailtje of kom langs bij onze woonwinkel. Onze interieurstylisten staan voor je klaar om je te helpen! 

Breed assortiment aan industriële meubels

Bij Giga Meubel vind je een uitgebreid assortiment aan meubels in de industriële woonstijl en in de moderne woonstijl. Van industriële stoelen tot industriële tafels: bij ons vind je betaalbare en stijlvolle industriële meubels! Heb je vragen over onze producten? Neem contact op met één van onze collega’s via 035 - 879 60 32. Onze interieurspecialisten staan voor jou klaar om je te helpen met het kiezen van jouw nieuwe meubels!

Kies je filter