Houten industriële kasten

Resultaten 20 producten

per pagina

Resultaten 20 producten

per pagina

Houten industriële kasten

Ben je op zoek naar een gave houten industriële kast? Dan ben je bij Giga Meubel aan het goede adres. Het natuurlijke materiaal hout zorgt voor een landelijk karakter, dit geeft jouw interieur de extra touch die het nodig heeft. Of je nou op zoek bent naar een industriële boekenkast of naar een industriële ladekast, in ons assortiment vind je voor elke ruimte een passende kast. 

Stijl jouw houten industriële kast

Het inrichten van jouw kast kan geheel naar eigen smaak. Door verschillende accessoires te gebruiken, maak je van jouw meubelstuk een uniek exemplaar. Zet bijvoorbeeld een gave vaas of plant in jouw kast om het geheel leuk aan te kleden. Een houten kast is niet alleen stoer het biedt ook genoeg opbergruimte. Berg spullen op die je liever niet in het zicht wilt hebben zoals spelletjes of jouw servies. 

Geen fan van hout of houd je niet van de industriële stijl? Bekijk dan onze andere kasten

Houten industriële kast bestellen bij Giga Meubel

Heb je de perfecte houten industriële kast gevonden? Bestel deze gemakkelijk online op gigameubel.nl. Profiteer nu van onze gratis verzending bij een bestelling vanaf 100,-. Wil je de items liever eerst nog even met eigen ogen bekijken? Geen probleem! Bezoek onze showroom om onze kasten in verschillende stijlen te zien.

Kies je filter