Zwarte industriële ladekasten

Zwarte industriële ladekasten

Ben je op zoek naar een te gekke zwarte industriële ladekast? Met deze kleur en stijl valt eindeloos te variëren. Het stoere uiterlijk van een industriële kast zorgt voor een echt statement in jouw woon-, studeer-, of slaapkamer. Een ladekast biedt genoeg ruimte om al jouw spullen netjes op te bergen. Bij Giga Meubel hebben we een breed assortiment industriële kasten! Of je nou op zoek bent naar een industriële vitrinekast of een industriële vakkenkast, bij ons ben je aan het juiste adres. 

Stijl jouw zwarte industriële ladekast

Door verschillende accessoires te gebruiken, maak je van jouw meubelstuk een uniek exemplaar. Zet bijvoorbeeld een gave vaas of plant op jouw kast om het geheel leuk aan te kleden. Een zwarte ladekast is niet alleen stijlvol het past ook erg goed in een modern interieur. De vele lades bieden genoeg sorteerruimte en geven een leuk aanzicht. 

Houd je niet van de industriële stijl? Bekijk dan onze andere ladekasten

Zwarte industriële ladekast bestellen bij Giga Meubel

Heb je de perfecte zwarte industriële ladekast gezien? Bestel deze gemakkelijk online op gigameubel.nl. Profiteer nu van onze gratis verzending bij een bestelling vanaf 50,-. Wil je de items liever eerst nog even met eigen ogen bekijken? Geen probleem! Bezoek één van onze showrooms om onze kasten in verschillende stijlen te zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot jouw beschikking om je te helpen. Met een winkeloppervlakte van 1200 m2 in Soest en 1500m2 in Wommelgem heb je genoeg keuze om jouw woning volledig naar wens in te richten en inspiratie op te doen. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.