Grijze industriële kasten

Grijze industriële kasten

Ben je op zoek naar een gave kast? Dan is een grijze industriële kast misschien iets voor jou! Met deze kleur en stijl valt eindeloos te variëren. Het stoere uiterlijk van een industriële kast zorgt voor een echt statement in jouw woon-, studeer-, of slaapkamer. Bij Giga Meubel hebben we een breed assortiment industriële kasten! Of je nou op zoek bent naar een industriële opbergkast of een industriële vitrinekast, bij ons ben je aan het juiste adres. 

Stijl jouw grijze industriële kast

Door verschillende accessoires te gebruiken, maak je van jouw meubelstuk een uniek exemplaar. Zet bijvoorbeeld een gave vaas of plant in jouw kast om het geheel leuk aan te kleden. Met een grijze industriële kast haal je een echte eyecatcher in huis. Denk bijvoorbeeld aan een stoere lockerkast en stijl deze naar eigen wensen. 

Houd je niet van de kleur grijs of van de industriële stijl? Bekijk dan onze andere kasten.

Grijze industriële kast bestellen bij Giga Meubel

Heb je de perfecte grijze industriële kast gezien? Bestel deze gemakkelijk online op gigameubel.nl. Profiteer nu van onze gratis verzending bij een bestelling vanaf 50,-. Wil je de items liever eerst nog even met eigen ogen bekijken? Geen probleem! Bezoek één van onze showrooms om onze kasten in verschillende stijlen te zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot jouw beschikking om je te helpen. Met een winkeloppervlakte van 1200 m2 in Soest en 1500m2 in Wommelgem heb je genoeg keuze om jouw woning volledig naar wens in te richten en inspiratie op te doen. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.