Groene industriële kasten

Groene industriële kasten

Ben je op zoek naar iets anders dan een standaard kast? Dan is een groene industriële kast misschien iets voor jou! Met deze kleur en stijl valt eindeloos te variëren. Het stoere uiterlijk van een industriële kast zorgt voor een echt statement in jouw woon-, studeer-, of slaapkamer. De kleur groen zorgt voor een speciale toevoeging aan jouw interieur. Bij Giga Meubel hebben we een breed assortiment industriële kasten! Of je nou op zoek bent naar een industriële opbergkast of een industriële vitrinekast, bij ons ben je aan het juiste adres. 

Stijl jouw groene industriële kast

Door verschillende accessoires te gebruiken, maak je van jouw meubelstuk een uniek exemplaar. Zet bijvoorbeeld een gave vaas of plant in jouw kast om het geheel leuk aan te kleden. Met een groene industriële kast haal je een echte eyecatcher in huis. Denk bijvoorbeeld aan een stoere lockerkast en stijl deze naar eigen wensen. 

Houd je niet van de kleur groen of van de industriële stijl? Bekijk dan onze andere kasten.

Groene industriële kast bestellen bij Giga Meubel

Heb je de perfecte groene industriële kast gezien? Bestel deze gemakkelijk online op gigameubel.nl. Profiteer nu van onze gratis verzending bij een bestelling vanaf 50,-. Wil je de items liever eerst nog even met eigen ogen bekijken? Geen probleem! Bezoek één van onze showrooms om onze kasten in verschillende stijlen te zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot jouw beschikking om je te helpen. Met een winkeloppervlakte van 1200 m2 in Soest en 1500m2 in Wommelgem heb je genoeg keuze om jouw woning volledig naar wens in te richten en inspiratie op te doen. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.