Industriële wandklokken

Resultaten 12 producten

per pagina

Resultaten 12 producten

per pagina

Industriële wandklokken

Een klok is een functioneel en handig item in het interieur. Dit betekent niet dat een klok niet ook een mooie uitblinker kan zijn in jouw kamer. Giga Meubel heeft een groot aanbod aan industriële wandklokken. Deze staan erg stoer in het interieur. Wandklokken hebben we in veel verschillende soorten en maten. Industriële klokken zijn tegenwoordig een echte toevoeging aan het interieur. Bij Giga Meubel hebben we veel verschillende klokken en vind je altijd een klok die past bij jouw woonstijl.

Metalen wandklokken: de trend van nu!

Metaal is helemaal anno 2020/2021. Dus waarom zou je niet voor een metalen wandklok kiezen? Deze klokken maken jouw interieur helemaal compleet. Er zijn veel verschillende modellen metalen klokken. Metaal is een natuurlijk materiaal en past helemaal in een industrieel interieur. De metalen klokken hebben we ook in veel verschillende soorten. Zo kan je kiezen voor een hele robuuste variant maar ook voor een die rustiger oogt. Niet fan van een industriële wandklok? Bekijk dan onze gehele klokken assortiment

Industriële wandklokken bestellen bij Giga Meubel

Heb je een wandklok naar wens gevonden? Bestel deze dan gemakkelijk online in onze webshop. Jouw klok wordt gratis verzonden bij een bestelwaarde van 100,- of meer. Wil je graag meer informatie over onze klokken of ben je benieuwd naar onze overige woonaccessoires? Kom dan eens langs in onze showroom in Soest of neem contact met ons op via info@gigameubel.nl.

Kies je filter