Industriële lamp grijs

Resultaten 16 producten

per pagina

Resultaten 16 producten

per pagina

Stoere, robuuste uitstraling van industriële lampen

Grijze industriële lampen zijn sfeervol en geven een flinke dosis licht. Daarom zijn de industriële lampen in het grijs uitstekend geschikt voor grote ruimtes. Kleinere grijze industriële lampen misstaan niet boven de keukentafel en geven het interieur een stoere en stijlvolle uitstraling. De gebruikte materialen zijn metaal en hout. Houten industriële lampen geven een nog warmere sfeer mee. Hout is perfect te combineren met metaal, dus ideaal voor het industrieel wonen. 

 

Verschillende kleuren industriële lampen

Giga Meubel heeft een ruim assortiment in industriële lampen. Dat betekent ook dat naast de grijze lampen en nog meer lampen zijn uitgebracht in veel verschillende kleuren! De meest vertrouwelijke kleuren voor een industriële lamp zijn natuurlijk zwart en grijs. Maar wist je dat een blauwe of groene industriële lamp voor een hoop sfeer kan zorgen in huis? Naast deze kleuren hebben we ook andere metaalkleuren voor industriële lampen. Brons en koper zijn de laatste jaren ook zeer populair om te verwerken in je interieur. Hoe mooi is het om dat te doen door een lamp!

 

Lampen bestellen bij Giga Meubel

Industriële lampen grijs bestellen kan online bij Giga Meubel. Profiteer van onze scherpe prijzen en onze aanbiedingen voor extra veel voordeel. Heb je vragen over een product? Neem gerust contact met ons op. Of bel met één van onze medewerkers via 035 - 879 60 32. Wij helpen je graag! Bekijk onze speciale industriële meubels voorwaarden.

Kies je filter