Industriële lamp groen

Maak je interieur compleet met groene industriële lampen. Bestel de mooiste groene lampen online voor de scherpste prijs bij Giga Meubel. In het assortiment van Giga Meubel zitten een aantal eyecatchers maar ook subtiele industriële lampen groen voor op de achtergrond. De industriële hanglamp groen is één van deze lampen waarmee je de show steelt! Toch voor een subtielere lamp? Kies dan voor een industriële tafellamp groen. Deze lampen zijn kleiner van formaat.

Stoere, robuuste uitstraling van industriële lampen

Groene industriële lampen zijn sfeervol en geven een flinke dosis licht. Daarom zijn de industriële lampen in het groen uitstekend geschikt voor grote ruimtes. Kleinere groene industriële lampen misstaan niet boven de keukentafel en geven het interieur een stoere en stijlvolle uitstraling. De gebruikte materialen zijn metaal en hout. Houten industriële lampen geven een nog warmere sfeer mee. Hout is perfect te combineren met metaal, dus ideaal voor het industrieel wonen. 

 

Verschillende kleuren industriële lampen

Giga Meubel heeft een ruim assortiment in industriële lampen. Dat betekent ook dat naast de groene lampen en nog meer lampen zijn uitgebracht in veel verschillende kleuren! De meest vertrouwelijke kleuren voor een industriële lamp zijn natuurlijk zwart en grijs. Maar wist je dat een blauwe of witte industriële lamp voor een hoop sfeer kan zorgen in huis? Naast deze kleuren hebben we ook andere metaalkleuren voor industriële lampen. Brons en koper zijn de laatste jaren ook zeer populair om te verwerken in je interieur. Hoe mooi is het om dat te doen door een lamp!

 

Lampen bestellen bij Giga Meubel

Industriële lampen groen bestellen kan online bij Giga Meubel. Profiteer van onze scherpe prijzen en onze aanbiedingen voor extra veel voordeel. Heb je vragen over een product? Neem gerust contact met ons op. Of bel met één van onze medewerkers via 035 - 879 60 32. Wij helpen je graag! Bekijk onze speciale industriële meubels voorwaarden.