Industriële fauteuils

Resultaten 12 producten

per pagina

Resultaten 12 producten

per pagina

Industriële fauteuils

Fauteuil met industriële look voor in jouw woonkamer

Ben jij op zoek naar een nieuwe industriële fauteuil? Bij Giga Meubel ben je aan het juiste adres voor een betaalbare en kwalitatieve stoere industriële fauteuil! Wij hebben diverse stoelen met een industrieel karakter in ons assortiment. Industriële fauteuils zijn gemakkelijk te combineren met jouw andere industriële meubels voor een stijlvol, industrieel interieur. Bekijk ons assortiment en vind de mooiste industriële fauteuils voor bij jou in huis!

Een industrieel fauteuil online kopen

In onze collectie vind je industriële fauteuils in diverse formaten, kleuren en materialen. Kies bijvoorbeeld voor een toffe industriële fauteuil met een draaibaar onderstel. Laat de interieurstylist in je los en kies de industriële fauteuils passend bij jouw woonkamer. Wist je dat je industriële fauteuils goed kunt combineren met een industriële banken, kasten, tafels en industriële bijzettafels? Bekijk onze collectie en vind de perfecte meubelen die passen in een industrieel interieur.

De industriële fauteuil in verschillende soorten

De industriële fauteuil komt in veel verschillende stijlen. Een stoere blikvanger is bijvoorbeeld een lederen fauteuil cognac of een industriële fauteuil met een zwart metalen frame. De robuuste uitstraling die het industrieel interieur kenmerkt ontstaat door het gebruiken van stoere en robuuste materialen en kleuren. Ook retro meubels passen perfect in een industriële woonstijl. Verschillende kleuren die bij de stoere industriële stijl passen zijn zwart, bruin beige en de kleur cognac. Materialen voor deze stijl zijn leder (kijk ook eens naar eco leer en kunstleer) en metaal. De verschillende kleuren en stijlen zorgen voor een passend fauteuil industrieel voor in elke woonkamer. 

Bestel jouw industriële fauteuil bij Giga Meubel

Ben je weg van de industriële woonstijl en ben je op zoek naar een fauteuil met een industrieel karakter die perfect past? Bij Giga Meubel ben je op de juiste plek voor fauteuils met een industrieel design! In onze webwinkel en in onze showroom hebben wij een groot aanbod aan industriële stoelen, zoals industriële krukken en industriële eetkamerstoelen. Wil je meer advies over een onze industriële fauteuils of andere industriële meubels? Geen probleem! Bel ons of kom langs bij onze woonwinkel, want onze interieurstylisten helpen je graag bij het kiezen van je nieuwe meubels. 

Industriële meubels voor iedereen

Bij Giga Meubel vind je een uitgebreid assortiment aan meubels en woonaccessoires in industriële woonstijl. Van industriële banken tot industriële nachtkastjes: bij ons vind je betaalbare en stijlvolle industriële meubels! Bestel je fauteuil industrieel online of bezoek onze showroom en bekijk en probeer onze collectie meubels zelf. Onze interieurspecialisten in de showroom kunnen jou helpen met het kiezen van jouw nieuwe meubels! Heb je vragen over onze producten? Neem contact op met één van onze collega’s via 035 - 879 60 32 en laat je adviseren.

Kies je filter