Industriële bijzettafels

Resultaten Producten 1-24 van 29

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 1-24 van 29

Pagina
per pagina

Industriële bijzettafel

Bijzettafels met een industriële look

Ben jij op zoek naar een nieuwe industriële bijzettafel? Dan ben je bij Giga Meubel aan het juiste adres. Wist je dat een industrieel bijzettafeltje een multifunctioneel meubel is? Je kunt hem voor talloze dingen gebruiken. Zo is de bijzettafel een uitkomst om je drankje en de afstandsbediening op neer te zetten naast de bank. Daarnaast is een bijzettafeltje ook leuk om een lamp of een vaas op te plaatsen. Wij hebben een ruim aanbod aan bijzettafels in een industriële stijl in onze collectie. Door ons ruime aanbod is er voor iedereen wel wat leuks! Bekijk ons assortiment en vind de mooiste industriële bijzettafels voor bij jou in huis. 

Bestel jouw bijzettafel in industriële stijl bij Giga Meubel

In onze collectie vind je industriële bijzettafeltjes van topmerken zoals By-Boo, Eleonora en Woood. Een bijzettafel is een onmisbaar item in jouw interieur, want hij komt altijd van pas! Het kan lastig zijn om een bijzettafel te vinden in een stijl die past bij de rest van je meubilair. Gelukkig is een industrieel bijzettafeltje een meubel dat met veel verschillende woonstijlen samen gaat. En gelukkig hebben wij een ruim assortiment met dus veel keuze! Zo hebben wij kleine, grote, ronde en vierkante bijzettafels, maar ook houten, metallic, zilveren, marmeren, witte en zwarte bijzettafels. Wil je een tweepoots bijzettafel of juist een bijzettafel met drie of meer poten? Geen probleem. Bekijk ons assortiment en vind de industriële bijzettafel die bij jouw interieur past! 

Industriële bijzettafel decoreren met vazen en lampen

Een bijzettafeltje kun je goed gebruiken om bijvoorbeeld een mooie vaas met bloemen op te plaatsen. Ook is een bijzettafeltje leuk om te gebruiken om er boeken op te plaatsen met leuke fotolijstjes. Wij hebben een mooie selectie aan tafellampen die ook mooi gedecoreerd kunnen worden op bijzettafeltjes. Een bijzettafel is een super handig meubelstuk die altijd van pas komt. Bekijk ons aanbod en kies de bijzettafel die bij jouw wensen en interieur past. Wil je meer advies over een bepaald product? Neem telefonisch contact op, stuur een mailtje of kom langs bij onze woonwinkel, want onze collega’s staan voor je klaar om je te helpen! 

Industriële meubels voor een hedendaags interieur

Bij Giga Meubel vind je een uitgebreid assortiment aan meubels in de industriële woonstijl en in de moderne woonstijl. Van industriële kasten tot industriële tafels: bij ons vind je betaalbare en stijlvolle industriële meubels! Heb je vragen over onze producten? Neem contact op met één van onze collega’s via 035 - 879 60 32. Onze interieurspecialisten staan voor jou klaar om je te helpen met het kiezen van jouw nieuwe meubels! Wil je liever een mailtje sturen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Stuur je mailtje naar info@gigameubel.nl en wij zullen contact met je opnemen.

Kies je filter