Witte industriële eettafels

Witte industriële eettafel

Aan de eettafel komen mensen samen, of het nou een diner met vrienden is of een gezellige spelletjesavond met familie. De eettafel is een plek waaraan je gezamenlijk kunt zitten. Of je nu op zoek bent naar een ronde eettafel of naar een eettafel met een robuust uiterlijk. Bij Giga Meubel hebben we een ruim assortiment eettafels voor elk interieur. 

Een witte industriële eettafel voor in een Scandinavisch interieur

Met een witte industriële eettafel weet je zeker dat je een echt statement in huis haalt. De lichte kleur staat fris en is gemakkelijk te combineren met andere kleuren. Stijl jouw tafel met toffe velvet eetkamerstoelen voor een trendy uiterlijk. Geen fan van fluweel? Bekijk dan onze andere eetkamerstoelen. Wanneer je niet aan de tafel zit kun je deze leuk aankleden met onze planten of een gave vaas. Ben je helemaal weg van onze Scandinavische stijl bekijk dan ook eens onze andere kasten en banken voor een mooi geheel. 

Op zoek naar een andere of stijl? Bekijk onze eettafels

Witte industriële eettafel bestellen bij Giga Meubel

Heb je de perfecte witte industriële eettafel gevonden? Bestel deze gemakkelijk online op gigameubel.nl. Profiteer nu van onze gratis verzending bij een bestelling vanaf 50,-. Wil je de items liever eerst nog even met eigen ogen bekijken? Geen probleem! Bezoek één van onze showrooms om onze kasten in verschillende stijlen te zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot jouw beschikking om je te helpen. Met een winkeloppervlakte van 1200 m2 in Soest en 1500m2 in Wommelgem heb je genoeg keuze om jouw woning volledig naar wens in te richten en inspiratie op te doen. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.