Ronde industriële eettafels

Ronde industriële eettafel

De eettafel is het middelpunt van vele keukens en mag zeker niet ontbreken. Gezellig samen eten of borrelen met familie en vrienden, of een leuke spelletjesavond. Het kan allemaal aan de eettafel. Een ronde industriële eettafel biedt niet alleen het stoere van de metalen poten, maar ook het gezellige van een ronde tafel. 

Een ronde industriële eettafel als eyecatcher in jouw interieur

Het maakt niet uit over hoeveel ruimte je beschikt, het gaat erom hoe je die ruimte gebruikt. Met een ronde industriële eettafel bespaar je meer ruimte, omdat deze doorgaans minder kolossaal is dan een rechthoekige eettafel. Stijl jouw tafel met toffe velvet eetkamerstoelen voor een trendy uiterlijk. Geen fan van fluweel? Bekijk dan onze andere eetkamerstoelen. Een industriële eettafel zorgt voor een stoer statement in jouw eethoek!

Geen fan van de industriële stijl of op zoek naar een rechthoekige tafel? Bekijk onze andere eettafels.  

Ronde industriële eettafel bestellen bij Giga Meubel

Heb je de perfecte ronde industriële eettafel gevonden? Bestel deze gemakkelijk online op gigameubel.nl. Profiteer nu van onze gratis verzending bij een bestelling vanaf 50,-. Wil je de items liever eerst nog even met eigen ogen bekijken? Geen probleem! Bezoek één van onze showrooms om onze kasten in verschillende stijlen te zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot jouw beschikking om je te helpen. Met een winkeloppervlakte van 1200 m2 in Soest en 1500m2 in Wommelgem heb je genoeg keuze om jouw woning volledig naar wens in te richten en inspiratie op te doen. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.